| soinoccent a întrebat:

Spuneti-mi va rog cum arata testul de sarcina pozitiv? la care insa a2a liniutza nu apare roz intens... ci mai sters! adica liniutzele sunt pozitionate una langa alta. unite.este posibil sa fie rezultat pozitiv?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

A doua liniuta apare intai roz foarte slab, iar pe masura ce sarcina evolueaza, apare mai intens colorat. Roz aprins, apare de-abiala vreo 10-12 zile de intarziere a menstruatiei. Daca in zona indicata pentru test apare o liniuta roz, oricat de palida, testul este pozitiv, iar posibilitatea de sarcina este mare (98%)

| CybeRAthlete a răspuns:

Fa alt test de sarcina, recomand cel cu barza de 7 ron daca nu ma insel, cred ca atat mai e in ziua de azi. sunt printre cele mai bune. urmareste instructiunile de pe cutie si nu ar trebui sa fie probleme. Prietena mea numai din astea foloseste si nu a dat gres pana acum #:-s

| camelya_1945 a răspuns:

Depinde ce marca este testul, daca este test Barza atunci stai linistita ca asa apare la el o a doua liniuta stearsa, este un defect. Daca este alta marca, Sure Check sau alta este posibil sa fi insarcinata, repeta testul dimineata cu prima urina. Vezi ca daca apare o a doua liniuta dupa ce expira timpul de citire 10 minute nu este valabil.

| bruxellesman a răspuns:

Vis-a-vis de testele cu barza
felicitari sunteti mamica!
iar eu ma intreb de ce naiba ne refuzati mereu oralul noua baietilor - uite-asa ati scapa de stress si de cumparat teste de sarcina happy

| soinoccent explică:

Eu stiu ca trebuie sa apara 2 linii separate... dati-mi cineva un id de mess ca sa arat poza ...sunt foarte speriata.crying(((((((