Nu se intampla nimic. Cand tineam si eu dieta, mi am luat zaharina, pastilute din acelea. Dar crede-ma ca sunt oribile la gust intr-un fel, adica sunt dulci, dar altfel de dulce.
Dar, da poti face asta, nu patesti nimic, nu e nici macar un pericol.
Oricum zilnic, este recomandat sa mananci Max 20 de gr pe zi.
100 g zahar contine 400 de kcal.
Nu cred ca e o idee bună să iei zaharina, dar eu folosesc, în loc de zahăr, indulcitor natural din stevia. e super sanatos și ieftin, îl găsești la orice farmacie naturistă sub diferite forme. granulat ca si zahărul, esenta. e o optiune perfecta. pe mine m-a ajutat și mă ajută imens în procesul de slăbire. si niste mici sfaturi, dacă vrei să slabesti repede și definitiv, trebuie să îți schimbi pentru totdeauna modul de alimentație. mănâncă puțină pâine, no sugar or juice, și nu mânca prajeli. poti sa stai toată ziua în pat și tot o să slabesti dacă faci ce ti-am zis mai sus. eu asa fac de 3 ani. si arat din ce in ce mai bine. baftă.
Mersi pentru raspuns nu am stiut ca zaharul din stevia se vinde la farmacie.
Eu am auzit ca o lingurita de stevia e ca 8 linguri de zahar de el sigur nu te ingrasi 8 linguri de zahar e groaznic si nu stiu cum si ce sa fac?
De ani de zile, desi nu am diabet nu mai folosesc zahar deloc. Zaharul este extrem de nociv pentru orice organism fie el sanatos sau nu.