| Touareg a întrebat:

Spuneti va rog! tot timpul mii amar in gura, si am un miros neplacut? ( ma spal pe dinti permanent) de la ce poate sa fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
poate fi de la fiere/stomac/ficat.cel mai indicat ar fi sa te adresezi medicului de familie, doar asa vei putea dormi linistit/a
O seara bunahappy

| Touareg explică (pentru caramela):

Am bilirubina inalta 55. poate sa fie de la asta ceva?

caramela
| caramela a răspuns (pentru Touareg):

E posibil, de ce nu consulti medicul de familie? este mult mai indicat
O seara bunahappy

| pietrean a răspuns:

Gustul amar, pe care il simti in gura, poate fi de la bila secretata de colicist. Poate ai si ceva probleme la ficat, asa cum rezulta din analiza bilirubinei.Colicistul si ficatul pot fi influentate negativ de cresterea bilirubinei. Evita stresul in primul rand,apoi un regim alimentar,fara grasimi,muraturi,piperat, acool, tigara, ceaiuri de anghinare.Dar mai multe, asa cum am mai spus, tot medicul iti poate spune!