Vegetariana de 3 ani tranzitionez spre veganism, chiar mancati mortaciuni condimentate.
Sunt atatea studii care dovedesc ca oamenii nu sunt omnivori, dantura noastra nu este aceeasi ca a omnivorilor si nici intestinele noastre nu sunt facute sa digere carnea.Carnea e boala curata si doar pentru ca acum 2000 de ani mancai carne ca sa supraviețuiești, acum nu ai nevoie de asta.
And yeah de cand sunt vegetariana am mancat atatea lucruri noi si atat de diversificat, uimitor cum spune lumea ca mancam numai iarba si salate cand majoritatea nu iese din salam, sarmale, mc si şnitel lmao
Nu mancam mortaciuni, animalele carnivore nu mananca mortaciuni, exceptie fac doar cateva. Oamenii mancau carne inca de la inceputuri nu dupa 90.
Oamenii care mancau carne rosie traiau mai putin cu 2 ani?
Fa tu un studiu cu oameni vegani si oameni care mananca carne, pune-i sa faca schimb de alimentatie pentru o saptamana si apoi intreaba-i cum se simt.S-ar putea ca, cativa din aia vegani sa se apuce de mancat carne.Maimute am fost si probabil inca suntem in ADN.
Spune-mi si mie ce treaba are consumul excesiv de carne cu faptul ca tu spui ca mancam mortaciuni, pe langa asta ne mai si faci caini pe astia de mancam carne.Pe langa asta nu contest informatiile din link, asa o fi daca s-au facut studii dar daca citesti atent e vorba mai mult de carnea procesata.
Are o legătură directă. Ambele sunt niste întrebări ce mi le-am pus, mai puțin cea cu consumul excesiv fiindcă la asta se atrage atenția de câțiva ani, dar cea cu mortăciuni e cam negândită de multa lume.
Și nu am făcut pe nimeni câini. Am vorbit și de mine. Fiindca am mâncat atât de multă carne încât chiar am ajuns la concluzia că îmi face rău și ne face rău, adică mă uit la ea in farfurie și mă gândesc că am ajuns să pășim aproape pe Marte și noi tot ne comportam ca acum mii de ani, când era o necesitate să mâncăm carne, dar acum e doar o alegere, și una proasta.
Da carnea este facuta din animale moarte, alte secrete bine pazite vrei sa ne mai spui pentru a ne uimi creierasele noastre nestiutoare?
Au gustul lor specific, știu și eu. Dar crezi că e sănătos? Uite îți spun din proprie cunoaștere, de fiecare dată când mă întâlneam cu persoane ce nu consuma carne și făceam o competiție sportivă ei mereu câștigau. Și am făcut cu mai mulți mâncători de carne și nemâncatori. Iar cei ce nu consumau sau consumau foarte rar mereu aveau energie mai multa și o rezistenta mai mare. Și asta pentru că consumul de carne ne slăbește, ne moleșeste. De ce crezi că dacă ieși pe drum și vezi persoane de peste 35-40 de ani vezi numai burtoși? Crezi că stau o zi fara sa mănânce prăjeli tip friptura și altele? Ii vedem zilnic, și în politică sunt multi porci umflați. Iar mai târziu probleme cu inima, pancreasul, cancer și altele, și dacă mai și fumează e terminala.
Consumam bucati de cadavre de animale foarte bine conservate cu arsuri de gradul 3 si 4.
Frumos, dar nu e tot o parte a unui animal mort?
Procesul de putrefactie incepe din prima secunda in care animalul moare.
Tinutul la frigider doar incetineste procesul.
Practic mancam mortaciuni putin putrezite.