| InRezevor a întrebat:

Stăteam și mă gândeam la faptul că noi atunci când mâncăm carne mâncăm efectiv un cadavru, exact ca niște câini doar că "mai frumos, cu furculița și o masă".
Adică noi chiar mâncăm mortăciuni...s-a mai gândit cineva la asta? Evident conține proteine și vitamine, dar clar din 90 încoace oamenii au început să mănânce exponential carne, mai ales cea roșie, chiar daca mai mult de jumătate dintr-o farfurie ajunge la gunoi. Se face doar risipă. Dar multi cred că cei vegani sau vegetarieni stau doar pe tofu și legume, ceva plictisitor, dar de fapt sunt mai multe alternative.
S-au făcut niște studii și cei care mâncau carne roșie foarte des trăiau mai puțin cu 2 ani decât cei care mâncau mai rar.
Spunea cineva că suntem doar maimuțe îmbrăcate frumos, oare așa sa fie?
Ce credeți despre excesul de carne și de faptul că ceea ce mâncăm sunt cadavre?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| yooshi a răspuns:

Vegetariana de 3 ani tranzitionez spre veganism, chiar mancati mortaciuni condimentate.
Sunt atatea studii care dovedesc ca oamenii nu sunt omnivori, dantura noastra nu este aceeasi ca a omnivorilor si nici intestinele noastre nu sunt facute sa digere carnea.Carnea e boala curata si doar pentru ca acum 2000 de ani mancai carne ca sa supraviețuiești, acum nu ai nevoie de asta.
And yeah de cand sunt vegetariana am mancat atatea lucruri noi si atat de diversificat, uimitor cum spune lumea ca mancam numai iarba si salate cand majoritatea nu iese din salam, sarmale, mc si şnitel lmao

14 răspunsuri:
| G777 a răspuns:

Nu mancam mortaciuni, animalele carnivore nu mananca mortaciuni, exceptie fac doar cateva. Oamenii mancau carne inca de la inceputuri nu dupa 90.
Oamenii care mancau carne rosie traiau mai putin cu 2 ani?
Fa tu un studiu cu oameni vegani si oameni care mananca carne, pune-i sa faca schimb de alimentatie pentru o saptamana si apoi intreaba-i cum se simt.S-ar putea ca, cativa din aia vegani sa se apuce de mancat carne.Maimute am fost si probabil inca suntem in ADN.

| Saiko10 a răspuns:

Da carnea este facuta din animale moarte, alte secrete bine pazite vrei sa ne mai spui pentru a ne uimi creierasele noastre nestiutoare?

| InRezevor explică (pentru Saiko10):

Da. Aroganta e implinita la est-europeni. bravo.
Deci ești conștient că mănânci cadavre? Sigur. Știu. Acum gândește-te sa fi mâncat unul așa din câmp găsit pe acolo? Ai fi mâncat?

| G777 a răspuns:

Spune-mi si mie ce treaba are consumul excesiv de carne cu faptul ca tu spui ca mancam mortaciuni, pe langa asta ne mai si faci caini pe astia de mancam carne.Pe langa asta nu contest informatiile din link, asa o fi daca s-au facut studii dar daca citesti atent e vorba mai mult de carnea procesata.

| Gligore2000 a răspuns:

Consumam bucati de cadavre de animale foarte bine conservate cu arsuri de gradul 3 si 4.

| InRezevor explică (pentru G777):

Are o legătură directă. Ambele sunt niste întrebări ce mi le-am pus, mai puțin cea cu consumul excesiv fiindcă la asta se atrage atenția de câțiva ani, dar cea cu mortăciuni e cam negândită de multa lume.
Și nu am făcut pe nimeni câini. Am vorbit și de mine. Fiindca am mâncat atât de multă carne încât chiar am ajuns la concluzia că îmi face rău și ne face rău, adică mă uit la ea in farfurie și mă gândesc că am ajuns să pășim aproape pe Marte și noi tot ne comportam ca acum mii de ani, când era o necesitate să mâncăm carne, dar acum e doar o alegere, și una proasta.

| InRezevor explică (pentru Gligore2000):

Frumos, dar nu e tot o parte a unui animal mort?

| G777 a răspuns (pentru InRezevor):

Poate ai dreptate poate nu, eu tot o sa mananca carne si mananc si d-aia afumata, revin la origini.Acum o sa ma retrag ca apar veganii si mi-e fricahappy

| Saiko10 a răspuns (pentru InRezevor):

Pai imi pare rau dar esti cam prost, pentru ca nu mananc cadavre din camp in putrefactie, mananc cadavre fresh gatite frumos, au si un gust foarte bun.

| InRezevor explică (pentru G777):

Sigur. Nu îți impune nimeni! Doar sa nu te plângi pe la 60 de ani de boli de tot felul.

| Gligore2000 a răspuns (pentru InRezevor):

Procesul de putrefactie incepe din prima secunda in care animalul moare.
Tinutul la frigider doar incetineste procesul.
Practic mancam mortaciuni putin putrezite.

| G777 a răspuns (pentru InRezevor):

Nu mi-am propus sa apuc 60 ani.

| InRezevor explică (pentru Saiko10):

Au gustul lor specific, știu și eu. Dar crezi că e sănătos? Uite îți spun din proprie cunoaștere, de fiecare dată când mă întâlneam cu persoane ce nu consuma carne și făceam o competiție sportivă ei mereu câștigau. Și am făcut cu mai mulți mâncători de carne și nemâncatori. Iar cei ce nu consumau sau consumau foarte rar mereu aveau energie mai multa și o rezistenta mai mare. Și asta pentru că consumul de carne ne slăbește, ne moleșeste. De ce crezi că dacă ieși pe drum și vezi persoane de peste 35-40 de ani vezi numai burtoși? Crezi că stau o zi fara sa mănânce prăjeli tip friptura și altele? Ii vedem zilnic, și în politică sunt multi porci umflați. Iar mai târziu probleme cu inima, pancreasul, cancer și altele, și dacă mai și fumează e terminala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca vrei doar sa bați pe alții la cap cu asta. Dacă ești vegan Bravo ție?! Nu trebuie sa ne spui noua în ce fel sa gândim când mâncăm.

Întrebări similare