anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiati ca 90% dintre bolnavii de fisuri anale, hemoroizi, polipi sunt practicanti ai sexului anal? iar 86% dintre cei care practica sexul oral, se imbolnavesc de una sau mai multe boli de amigdale, faringe, laringe si dischinezie biliara care raman acolo toata viata pentru ca bolile din organele profunde se trateaza foarte greu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| margaritar a răspuns:

Nu fac nici oral nici anallaughing asa ca n'am treabalaughing

40 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Arata-mi si mie articolul ala stiintific care spune o asemenea tampenie.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Allinna, pana nu imi arati studiul medical in care sunt cele doua procente, voi crede ca minti pur si simplu si ai inventat tu procentele. Medicii endocrinologi si de orice alta specialitate nu au voie, prin deontologia profesiei, sa-si intrebe pacientii detalii legate de viata lor intima care nu ii ajuta in diagnosticare si tratament. Nici o boala endocrinologica nu are legatura cu practicarea sexului anal sau oral. Te rog sa ne spui numele si orasul in care practica ruda ta medicina, fiindca eu personal voi solicita anchetarea sa si ridicarea dreptului de libera practica pentru incalcarea grosolana a drepturilor pacientilor.
Cine i-a spus mamei tale ca are cancer de san din cauza Papiloma Virus a fost fie prost informat, fie mincinos de-a dreptul. Chiar daca ne dor sanii la menstruatie, asta nu inseamna ca sanii si vaginul comunica printr-o cale ascunsa si isi imprumuta bolile. Cauta pe net detalii minime de anatomie sa vezi ca nu exista un canal care sa lege sanii de vagin.
Ceea ce ai spus despre jonctiunea recto-anala, se potriveste perfect si pentru colul uterin. Si el e tapetat de doua tipuri de epiteliu, iar cancerele de col uterin apar tocmai la jonctiunea dintre acestea. Prin urmare, orice femeie care face sex vaginal are risc de cancer de col (mai mare decat riscul de cancer de jonctiune recto-anala). Iar aia cu : bolile organelor profunde se trateaza mai greu, e din putul gandirii. Foarte greu se trateaza bolile de piele, majoritatea nu se vindeca si pielea e situata foarte superficial.
Te rog eu, nu mai povesti bazaconii gasite pe net si compilate aiurea. gandeste-te ca ar putea sa fie copii aici care sa citeasca aceste non-sensuri si chiar sa le creada. Tu nu te sperii de urmarile faptelor tale nesabuite?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cele mai importante boli cu transmiteresexala nu au nici un fel de manifestari vizibile (HIV, hepatita, HPV, chiar si sifilisul are scurte perioade in care are manifestari la poarta de intrare). Este extrem de periculos sa crezi ca simpla verificare vizuala te va proteja de bolile cu adevarat grave. Daca pana acum greselile tale nu erau periculoase, asta e un sfat care are un potential extrem de periculos si as vrea sa stie toata lumea: numai o mica parte din bolile transmisesexual a manifestari vizibile, nu folositi aceasta metoda de protectie. Folositi prezervativ pana va faceti niste analize de sange. Zeci de mii de oameni sunt infectati cu virusurile hepatitice si unii nici macar nu stiu. Infectia cu virusurile hepatitice determina adesea hepatita cronica, si destul de frecvent, din pacate, croza si chiar cancer hepatic.

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Cine ti-a spus asta? Tot ce ai spus in intrebarea asta e fals.
1) Majoritatea celor cu fisuri anale, hemoroizi sunt oameni batrani, femei. hemoroizii se pare ca au si o componenta genetica.
2) Polipii colonici (presupun ca de asta vorbesti) sunt cauzati de alte chestii decat de sexul anal. Cel mai bun exemplu e popipoza familiara care apare la oameni de 20-23 de ani. Daca tatal a avut, atunci si fiul are sanse mari sa aiba.
3) Bolile de amigdale, faringe, laringe sunt date de anumite bacterii si nu au legatura cu sperma sau alte fluide, ci cu un sitem imunitar mai scazut, etc.
4) dischinezia biliara, nu are nici o legatura cu aceste practici, ci cu dieta, cu stresul, tulburari endocrine, etc.
5) "bolile din organele profunde se trateaza foarte greu": Cine ti-a zis asta? Exista boli tratabile si boli incurabile, iar aceasta impartire nu are legatura cu locul unde se gaseste organul.
6) Faringele, laringele, amigdalele nu sunt organe profunde. Nu stiu ce intelegi tu prin profunde, dar faringele poti sa il vezi cu ochiul liber.

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Iti dai seama ca daca 90% din cei care au fisuri anale sunt practicanti ai sexului anal, atunci declari ca o mare parte din oamenii din lume sunt homosexuali? Toate studiile pe care le-am citit despre asta (recunosc ca nu m-a interesat in mod deosebit, ci am citit doar vreo doua, pentru a raspunde unui prieten) nu ridica problema homosexualitatii ca fiind cauza principala de fisuri anale si hemoroizi. Multi batrani sufera de constipatie cronica, si asta e cauza de fisuri anale si hemoroizi, tu afirmi ca 90% din astia fac sex anal.

Avand in vedere ca sexul oral e o practica foarte frecventa, iti dai seama ca procentul ala de 86% ar insemna ceva gen 5-6 milioane de cazuri de amigdalita, faringita, laringita si sichinezie biliara?

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Ca un studiu sa fie valid, trebuie sa respecte niste reguli. iar acest "studiu" nu respecta nici una.
1) Nu se refera la toata populatia care face sex anal: avand in vedere ca e doctor endocrinolog, si isi intreaba doar pacientii, asta inseamna ca studiul nu e randomizat, ci intreaba doar un public foarte mic. De exemplu daca ma duc in ferentari si incep sa masor gradul de pigment din piele, s-ar putea sa gasesc o cantitate mai mare decat media pe care o caut.
2) Avand in vedere ca la acel doctor vin doar pacienti cu disfunctii a sistemului endocrin, se poate face legatura doar intre pacientii care sufera de boli endocrine si care practica sexul anal/oral si fisurile anale.
3) La acest doctor s-au prezentat doar o mica parte din pacientii cu fisuri anale. Daca era un doctor proctolog intelegeam, dar asa, pentru a intra in acest studiu fiecare pacient trebuia sa fie si "bolnav cu glanda"
4) Avand in vedere ca pacientii batrani spuneau ca nu practica sex anal, de ce au fost scosi din studiu? De ce nu sunt crezuti pe cuvant? Avand in vedere ca batranii sunt cei care sufera cel mai des de astfel de boli, de ce procentul e asa de mare?
5) De ce un endocrinolog face studii pe domeniu proctologiei? E ca si cum un fermier ar incerca sa vada cum se construieste un boeing. E cam penibil, ca, un doctor de alta specializare si care nu face parte dintr-o echipa multidisciplinara sa prezinte, la un congres, o lucrare referitoare la alta specializare.

@brigaela: Etica medicala spune ca atat timp cat ai acordul verbal al pacientului poti sa il intrebi orice. In Romania, asta inseamna ca poti sa intrebi orice atat timp cat folosesti exprimarea "pot sa va pun niste intrebari pentru un studiu?".

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

@allinna: dischinezie biliara inseamna o scadere a motilitatii vezicii biliare. Stim ce inseamna. Dar tu sti care sunt cauzele dischineziei? Cel mai des e stresul si alimentatia haotica.

Poti sa ne zici si noua care e mecanismul care face legatura intre dischinezie si sexul oral?

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

@alllina: Asta stiam, acum zi si partea cu amigdalita si dischinezie biliara happy

| macarale a răspuns:

rolling on the floor am inteles... deci copiii care fac amigdalita fac sex oral rolling on the floor

| naya a răspuns:

Mai bine bolnava decat fara orgasm..parerea mea rolling on the floor

| Chuck a răspuns:

Nu stiam. Bine ca-s baiat si nu sunt gay. flag

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca ai baut, dar nu apa, alcool. Recunoaste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Brigaela, m-ai facut sa rad.si sa fiu in ton cu brigaela.am doua rude care au hemoroizi, sunt frati, dar nici unul nu practica sex anal pasiv, iar eu n-am mai avut o inflamatie in gat de nu mai stiu cand! la procentajul pe care il dai tu ar trebui sa fie.numai ca eu te inteleg, am prins ideea. vrei sa faci ceva instructiv, sa le deschizi oamenilor capul, numai ca procentajele nu isi au locul, crede-ma.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce-i cu prostia asta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Factorii de risc pentru aparitia cancerului anal sunt:

- prezenta infectiei cu virus papilomatos uman (HPV)
- parteneri sexuali multipli
- practicarea sexului anal
- prezenta frecventa a eritemului (roseata), inflamatiei si pruritului (mancarime) anal
- prezenta fistulelor anale (legatura anormala intre doua cavitati)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fisura anala:
Traumele pot de asemenea cauza fisuri. In timpul nasterii, 11% dintre femei dezvolta fisuri anale. Fisurile pot fi provocate de introducerea degetului, insertii de corpuri straine sau raporturi sexuale anale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rectul este format din doua parti - cea de sus - ampula si cea de jos - canalul anal. Problema este ca aceste doua bucati au structura diferita: prima are un soi de epiteliu, a doua - altul. Aparent, nu-i mare branza... insa in realitate acest mic detaliu al naturii face zona de intersectie dintre cele doua parti ale rectului sa fie foarte predispusa cancerului. Imaginati-va ca in aceasta zona de tranzitie sunt niste celule foarte ametite care nu stiu bine in ce tabara trebuie sa se incadreze - in aia de sus, in cea de jos... iar tu, ca sa le "ajuti" vii si le dai cu ciocoflenderul la cap!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Barbatul care prefera sexul anal, nu mai are nevoie de o femeie, pentru ca anus are si prietenul lui cel mai bun.
Utilizator Trimis de vella85
08 August 2008, ora 10:39
Cred ca daca un barbat renunta la modalitatile firesti de satisfacere fizica si recurge la sexul anal, are ceva inclinatii spre homosexualitate.Si deci femeia devine o fiinta inutila.Si daca tot se incurajeaza sexul prin toate orificiile (anal, bucal), orice numai nu cele firesti(de care vezi, doamne, deja ne-am plictisit rau), ce -ar fi sa ne folosim si de urechi si de nas, pentru ca in fond acolo inca n-a incercat nimeni, dar cine stie ce orgasme latente ascund. sper ca se subintelege sarcasmul meu si nimeni nu va lua de buna ce am scris mai sus.
Raporteaza limbaj inadecvat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Latinu m-as bucura sa nu faci nimic dupa ce faci anal si pe urma oral, ai incercat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Era vorba de procentaj, nimeni nu contesta un "oarecare " risc. evident ca exista risc, dar de unde ai scos procentajul? vorba lui brigaela, este vorba de o sursa verificata si de mai mult colegii medicale ale anumitor state sau e un procentaj citit in revista cosmopolitan? nu trebuia sa insirui toate posturile de mai sus, nu era cazul. dar totusi as vrea o lamurire, cancerul de san cand debuteaza? la infectii venerice repetate, ovariene repetate sau la lovituri? daca nu sunt astea trei ar trebui sa nu ne facem grija? tu iti citesti posturile? sau e vorba de un exces de zel?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Procentajul este de inteles ca l-am pus ca sa vedeti ce riscuri sunt, dar este real, cineva din familie este medic endocrinolog intr-un spital si si-a facut un obicei din a intreba, faceti sex oral? bineintele ca tinerii tinerele raspund, mai putin cei mai in varsta, dar ce? oameni in varsta care fac sex oral nu sunt? da cam astea sunt statisticile, procentele se apropie de adevar. Apropos, de adevar, inainte de revolutie femeilor peste 50 de ani le era rusine sa spuna ca mai au orgasm si minteau spuneau ca nu prea, asa ca statisticile despre femeile peste 50 de ani erau ceva la modul : 10 % din femeile peste 50 de ani mai au orgasm, acum cand lucrurile nu mai stau asa s-a contat cu stupoare ca femeia dupa menopauza are orgasme mai multe decat adolescentele care de multe ori habar n-au ca au avut un orgasm.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Anal, scuze

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai maaa! zau? tu chiar nu iti citesti postarile? un procentaj pe o masa de dinainte de revolutie si doar in romania! e evident si este dintotdeauna stiut ca femeile dupa menopauza sunt mai putin stresate si au mai mult orgasme decat o pustoaica de 17 ani.este clar. te rog lasa, procentajele, si spune-mi ceva ce nu stiu si de la tine din burta nu de la altii.stupoarea asta cu constatarea. deci nu e revista cosmopolitan, ca astia ar fi spus ca este stiut, este vorba de revista femeia, pana la urma un sondaj de opinie facut doar in romania.cred ca ai o obsesie, de aici si intrebarea precedenta, cea cu durerea in gat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zazu ma intreb de ce te-a oripilat numai postul asta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca am ceva "idee" despre ceea ce postezi, si pentru ca nu ai suport pentru ceea ce scrii, mai ales in cazul cancerului de san si a procentajelor, sau cand recomanzi medicamente fara consultatie. cam atat, nu mai mult.nu trebuie sa-mi insiri niste chestii pe care le stiu deja doar in speranta de a ma convinge ca ai dreptate.numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Contesta ce am scris referitor la cancerul la san, mama mea a murit de cancer la san si da-mi exemple de medicamente prescrise (pai aici sunt simple recomandari atat ) admin-ul ne atrage atentia ca aceste postari nu tin loc de vizita medic.
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alllina si mama mea a murit tot de cancer de san acum 9 ani.cancerul de san nu apare din cauza bolilor venerice. citeste toate postarile tale de pana acum si vezi ce ai scris.normal ca se recomanda medicul, dar sunt persoane care iau in serios ceea ce spui cand te referi la un medicament, nu este vorba de un medicament pentru cancer, am citit postarile tale.intra la profilul tau si mai citeste o data. ce dumnezeu, ca nu esti un copil.chiar ca nu mai are rost sa vorbim despre asta.imi pare rau daca te-ai simtit deranjata de comentariile mele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cancerul de col utetin este provocat de BTS-uri, cum aparatul genital este in stransa legatura cu sanii, de aceea cand ne vine ciclul ne dor sanii, este de la sine inteles ca aceste BTS-uri afecteaza si sanii, si nu spun de la mine nimic, din ce scriu aici, toate sunt pe net
Mamei mele cand a avut cancer de san i s-a spus ca o tulpina de papiloma a facut acel ceva. Nu am sa mai revin aasupra acestei teme pentru ca acesta nu este forum, dar cu placere te astept pe mess, pentru mai multe amanunte, o sa te uimeasca ce mi-a spus mie medicul, si logic avea perfecta dreptate, BTS-urile pot crea cancer la san.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

V-ati pus vreodata intrebarea ce inseamna dischinezia biliara si de cine este provocata, stici ca in vezica biliara poate ajunge pana si clamydia?