E ok daca ti l-a recomandat un psihiatru. Acesta stie sa faca o analiza a beneficiilor si riscurilor administrarii unui medicament la un anumit pacient. Nu exista medicamente fara efecte secundare, depinde de reactivitatea individuala care dintre ele si in ce masura se manifesta. Daca apar efecte secundare foarte neplacute, roaga psihiatrul sa-ti recomdande un alt medicament.
Eu am o imprimanta multifunctioana HP si xeroxul la ea merge super bine, in senus ca daca fac o copie iasa exact dupa original, Nu ma refer la niste acte sau alteva cu stampila originala.
Daca faci in complex studentesc, poti gasi de la 10 bani in sus! Daca ai multe de facut, sau carti, ar trebui sa se poata negocia! Incearca!
Mai da cateva detalii, la ce te referi cu seroxul, ca eu sincer nu inteleg, e de interpretat intrebarea... O sa astept un raspuns!
pa-pa!
Craciun fericit!
Mai, voi nu vedeti unde e pusa intrebarea? E la rubrica SANATATE!
Nu stiu ce sa-ti spun, nu cunosc pe nimeni care sa fi luat acest medicament. Poate totusi ar trebui sa reformulezi intrebarea si sa precizezi ca e un medicament, contra depresiei. Eu nu stiu decat ca aceste medicamente diminueaza libidoul, dar mai mult...nu. Incearca pe un alt forum, de sanatate
Numai bine!
Salutare! Mai iei seroxat? Inca il iau si imi doresc enorm sa scap de el. Astept raspuns, mersi.
anonim_4396 întreabă: