| Christos a întrebat:

Stie careva vreun medicament naturist pentru ingrasare? Desi mananc de 5-6 ori pe zi, mancare de calitate, nu pun nimic pe mine. Am fost la doctori, am facut sute de analize...sunt complet sanatos...big grin. Dar totusi, la 180cm, 54 kg mi se par ffff putin.Please help!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai arderile extrem de accelerate.
Practică un sport.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Nu stiu la ce doctori ai fost[aia niciodata nu ti da nimic bazat pe plante] dar du-te la un nutritionist, te va ajuta sa te ingrasi

| Doηηa a răspuns:

Mananca Fast-Food! O sa te ingrasii. happy

| xname23 a răspuns:

Cel mai bun e sportul, mai exact inotul, dar trebuie insotit de o dieta bogata in calorii.practica un sport nu te apuca si de taiat lemne si de alergat si de mai stiu eu ce altceva. mananca regulat 3 mese pe zi. bafta si spor la ingrasat!

| Laurretta a răspuns:

Singura soluție e să iei vitamine. Sunt și eu în același situație și aceasta este singura soluție care va da rezultate!
Supradyn sunt cele mai bune(mai bogate, 10 vitamine), dar sunt și destul de scumpe (aproximativ 40 lei 10 pastile eferveșcente).
Baftă la îngrășat!

| Raulinio a răspuns:

Mananca mancare fast food si te ingras 100kg rolling on the floor

| Christos explică (pentru Raulinio):

Crezi tu...am incercat...nicio sansabig grin

| Christos explică:

Am fost si la nutritionist, am urmat o dieta pe 4000kcal, fara rezultat. aveam o energie pe care nu stiam cum sa o irosesc mai repede: taiam lemne, fugeam 2 km, sport la sala, etc big grin. Fast-food-urile le las pentru necunoscatori smug