| deenimariee a întrebat:

Stie cineva cum pot scapa de cosuri fara laser sau ceva complicat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| HadesSs a răspuns:

Buna,incearca otetul de mere happy

| Emanulusa a răspuns:

Părerea mea e sa vezi întâi de la ce Îți apar cosuri? Sa vezi cauza? și după sa rezolvi. Poate sa fie infecție în sânge poate sa fie din cauza tenului poate e sensibil și stai mult în.trun mediu murdar adică cu praf. Poate e dereglare hormonăla. Și eu am avut o perioada cosuri și am și tenul gras. Deci e un dezastru. Dar acum am scăpat ♡♡ nici o crema nu mia ajutat. dădeam și câte 100 de lei pe un flacon de 5 ml și tot degeaba. Un sfat♡ niciodată sa nu exagerezi cu storsul lor căci rămân semne și alea nu se mai duc decât cu laserul. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| comyne a răspuns:

1.du-te la dermatolog, sigur iti va recomanda ceva
2.incearca sa te dai dimineata si seara cu apa micelara
3.nu mai manca dulciuri -la unele persoane dulciurile accentueaza iesirea cosurilor
4.cauta pe net alimente ce iti fac tenul sa nu mai aiba cosuri

| MadalinG99 a răspuns:

Da, te duci la dermatolog si se uita la ele, vede exact despre ce este vorba si iti da si tratament. Daca esti elev iei trimitere de la medicul de familie iar totul va fi gratuit (mai putin unele creme din tratament, faza este ca sunt cam scumpe dar...)

| deenimariee explică (pentru Emanulusa):

Poti sa imi spui cum ai scapat de cosuri?

| deenimariee explică (pentru MadalinG99):

Am fost la 3 dermatologi si mi-au dat creme dar degeaba mai mult imi ardeau fata

| MadalinG99 a răspuns (pentru deenimariee):

Atunci, bate un albus de ou, stoarce zeama de lamaie si da-te pe cosuri, lasa asa vreo 10 minute apoi clateste cu apa putin mai rece, apoi te poti da cu o crema hidratanta. Succes!

| Emanulusa a răspuns (pentru deenimariee):

La mine a fost dereglare hormonăla și s-a rezolvat. Nu prea scapi de ele. Eu am fost și la dermatolog și mai rău au ieșit. Așa e o perioada la unele persoane când au cosuri. Tu de când ai? De la ce apar coșurile? ești băiat sau fata?

| deenimariee explică (pentru Emanulusa):

Sunt fata si am cosuri de 5 ani cosuri

| Emanulusa a răspuns (pentru deenimariee):

Se spune ca după ce Îți începi viața sexuală scapi de coșuri dacă ele apar de la dereglare hormonăla. După ăsta apar doar odată pe luna câte unul doua...

Întrebări similare