| alina1990 a întrebat:

Stie cineva dc imi simt mana stanga jumatate amortita? de o saptamana patesc asta.imi amorteste dint-o data si nu stiu de la ce poate fi.va rog sa-mi raspunde-ti.sunt foarte ingrijorata.Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| TreiSurori a răspuns:

Mana stanga amortita=> inima.
mergi la un control.

| alina1990 explică:

O sa ma duc luni la un control.tin sa precizez ca ma doare si cotul cand intind mana sau cand ma sprijun pe el.stau foarte mult la calculator.serviciul ma obliga sa petrec toata ziua in fata calculatorului si ma gandeam ca poate fi din cauza pozitiei pe care o am atunci cand lucrez...

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! lipsa vitamine si circulatie proasta, urgent medic, chiar si la urgenta.
Nu ezita!

| alina1990 explică (pentru caramela):

Cu circulatiea stiu ca am probleme.am mainile mereu reci si picioarele reci plus transpirate rece.dar deja incept sa imi fac griji din cauza amortelii.ma gandesc sa nu fie ceva cardiovascular(antecedente in familie de infarct miocardic. tata si bunica) sau ceva neurologic(antecedente bunica).tin sa precizez ca mai am uneori si hemoragii abundente pe nas. abia le opresc.iar medicul nu mi-a spus nimic concert in legatura cu hemoragiile astea.

| katy a răspuns:

Ai probleme la inima, mergi repede la un medic

| alina1990 explică (pentru katy):

O sa ma duc luni sa vad ce imi spune! multumesc de sfat

| katy a răspuns (pentru alina1990):

Cu placere numai bine!

| ionupo a răspuns:

Ai mai jos un site cu informatii despre problema pe care o ai.

http://www.topmedica.ro/blog/amorteala-si-durere-la-maini/.

Poti pune intrebari chiar pe site iar medicul iti va raspunde in scurt timp. Succes :)