| Andreeaaaaa17 a întrebat:

Stie cineva un doctor endocrinolog din Bucuresti care sa faca injectii cu hormoni de crestere copiilor de 16-17 ani? As dori raspunsuri de la pesoane care au facut aceasta injectie. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Mikoyan a răspuns:

Asta e o decizie pe care doar medicul endocrinolog o poate lua, somatotropinele se administreaza doar in anumite cazuri:hiposecretia de STH, IR, talia mica la nastere. Administrarea sporadica fara analize si fara a stabili necesitatea ei poate duce la acromegalie - cresterea extremitatilor, oaselor fetei si organelor interne si implicit la probleme mult mai grave.

| Andreeaaaaa17 explică (pentru Mikoyan):

Stiu lucrul acesta, nu sunt nebuna sa ma omor. doar ca am dat de o doctora care nici numele nu si-a dat interesul sa mi-l scrie corect si a stabilit ea doar uitandu-se la fata mea ca nu mai am nici o sansa sa cresc, cand alte fete imi afirma ca au mai crescut si la 20 de ani.