Draga mea si eu am avut problema asta si era din cauza placi, ondulatorului, samponului(pe care il schimbam frecvent)si spalari dese pe cap dar acum folosesc placa/ondulatorul mai rar de fixativ nu mai zic.ma spal cu aceiasi marca de sampon si ma spal odata la 3 zile nu ca inainte in fiecare zi |(pe par ma refer)si acum am scapat de probleme dupa cam o saptamana vei vedea imbunatatiri
te pup si bafta:* funda?
Primavara este o problema foarte comuna (eu deja m-am obisnuit si nu mai intru in panica). In cateva saptamani-luni o sa-ti revii. Mananca mai multe fructe si legume, ingrijeste-ti parul ca si pana acum si o sa vezi, ca in scurt timp o sa fii "ca noua". Succes! Numai bine!
P.S. Calmeaza-te! Cu cat o sa te stresezi mai mult, cu atat mai mult iti va cadea. Succes!
Uite incearca reteta de pe blogul meu:http://blogsanatate.blogspot.com/......rului.html
Am auzit ca daca te tunzi parul devine mai rezistent(cu cat e mai lung parul e mai subtzire si cade)
in orce caz incearca sa il tii mai mult timp prins in coc sau coada(prefersbil impletita)
Funda?