| sweetcat95 a întrebat:

Stiti ce efecte are apa calda bauta dimineata? Este adevarat ca scapi mai usor de grasime? Exista riscul de a te ingrasa daca renunti la a mai bea apa calda dimineata(in caz ca reusesti sa dai ceva jos)? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

In general este foarte bine sa bei dimineata pe stomacul gol cel putin un pahar de apa (eu beau 500 ml), daca e si calduta, e si mai bine. Accelerezi metabolismul si datorita acestui lucru vei si slabi putin. Tu ai intrebat, daca vei incepe sa te ingrasi, daca nu mai bei apa dimineata. Eu te intreb, dar de ce sa renunti la acest obicei?winking Ce poate fi mai usor decat sa bei apa, care te ajuta sa arati si sa te simti mai bine?winking Succes!

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@sweetcat95, ma bucur, ca ti-am fost de folos. Mersi pentru apreciere!winking

| lolly_6164 a răspuns:

Apa reduce pofta de mancare-> le fel de bine cum bei o cana d apa calda poti sa bei o cana cu apa rece inainte de fiecare masa.asta in cazul in care mananci mult, daca nu, n-are rost

| laracroft a răspuns:

Apa calda bauta dimineata are ca efect curatarea organismului.
Eu una mi-am propus sa recurg la aceasta metoda de a-ti imbunatati organismul, insa am uitat sa frecventez acest obicei...ar fi bine ca apa sa fie plata.
Deviez putin de la intrebarea ta, insa tin sa te anunt ca pe parcursul acestei veri caniculare este bine sa bei minim 2 l de apa zilnic, trebuie sa ne hidratam, desigur, trebuie sa mancam si foarte multe fructe, eu una sunt innebunita dupa pepene si caise.