| stefanst2312 a întrebat:

Stiti in cat timp se poate manifesta candida la baieti de la antibiotic? In aprilie am fost sub tratament de antibiotic iar acum au inceput sa apara niste pete rosii pe glandul penisului. Momentan dupa cateva zile de spalat dimineata si seara au disparut. Dar acum a ramas asa putin rosiatic spre rozaliu. In rest nu am avut nimic gen dureri, usturimi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Florian80 a răspuns:

Poate e doar o banala iritatie si te ingrijorezi degeaba

| sweetys a răspuns:

Apare din timpul administrarii. Probabil este o iritatie, mai ales ca este foarte cald si corpul transpira foarte mult.

| stefanst2312 explică (pentru Florian80):

Da, acum pe moment am "ramas" cu o pata rosie in jurul metului urinar care isi reduce intensitatea. In seara asta ce am avut o usturime de 3 minute dupa urinare

| Florian80 a răspuns (pentru stefanst2312):

Probabil e o reactie adversa la antibiotic si iti faci griji degeaba.va trece de la sine in cateva zile sau dupa ce termini cu antibioticul.

| stefanst2312 explică (pentru Florian80):

Antibiotic nu am mai luat din aprilie. Cred ca este recatie alergica de la gelul de dus. Eu inainte dadeam cu gel de dus si cred ca mna cum au tot felul de "chimicale" a intrat in reactie alergica

| Violleta2022 a răspuns:

Atunci nu a fost candida, ci iritatie de la masturbarea si igiena precara.
Contnua sa speli penisul dimineata si seara, cu apa calda si sapun, atat pe afara cat si prin faldurile lui si vei vedea ca nu mai are motive sa se irite, sau sa apara pete rosii.

| Florian80 a răspuns (pentru stefanst2312):

Inteleg.schimba gelul.de dus atunci si se rezolva de la sine

| stefanst2312 explică (pentru Violleta2022):

Ma gandesc sa fie si pe fond de stres. Adica mie mi-au mai aparut timp de doua zile in ianuarie-februarie cand eram in sesiunea de examene si aveam nopti in care pur si simplu adormeam fara sa mi mai fac "treaba la baie". Iar acum o luna am terminat sesiunea de examene dupa care acasa cineva s-a operat si is intr-un stres continuu

| Violleta2022 a răspuns (pentru stefanst2312):

Nu faci iritatie pe penis de la stres! Dar cu siguranta faci de la transpiratie, de la nespalare samd.

Azi dimineata ce m-a usturat putin dupa urinare. Timp de un minut. Ideea e ca ma ustura gen la metul urinar nu de pe canal sau altceva.

| Violleta2022 a răspuns (pentru stefanst2312):

Spala penisul cu apa calda si sapun, dupa fiecare urinare, fiindca iritatia ustura.

Ok. Deci nu ar fi nimic grav. Multumesc