Apare din timpul administrarii. Probabil este o iritatie, mai ales ca este foarte cald si corpul transpira foarte mult.
Da, acum pe moment am "ramas" cu o pata rosie in jurul metului urinar care isi reduce intensitatea. In seara asta ce am avut o usturime de 3 minute dupa urinare
Probabil e o reactie adversa la antibiotic si iti faci griji degeaba.va trece de la sine in cateva zile sau dupa ce termini cu antibioticul.
Antibiotic nu am mai luat din aprilie. Cred ca este recatie alergica de la gelul de dus. Eu inainte dadeam cu gel de dus si cred ca mna cum au tot felul de "chimicale" a intrat in reactie alergica
Atunci nu a fost candida, ci iritatie de la masturbarea si igiena precara.
Contnua sa speli penisul dimineata si seara, cu apa calda si sapun, atat pe afara cat si prin faldurile lui si vei vedea ca nu mai are motive sa se irite, sau sa apara pete rosii.
Inteleg.schimba gelul.de dus atunci si se rezolva de la sine
Ma gandesc sa fie si pe fond de stres. Adica mie mi-au mai aparut timp de doua zile in ianuarie-februarie cand eram in sesiunea de examene si aveam nopti in care pur si simplu adormeam fara sa mi mai fac "treaba la baie". Iar acum o luna am terminat sesiunea de examene dupa care acasa cineva s-a operat si is intr-un stres continuu
Nu faci iritatie pe penis de la stres! Dar cu siguranta faci de la transpiratie, de la nespalare samd.
Azi dimineata ce m-a usturat putin dupa urinare. Timp de un minut. Ideea e ca ma ustura gen la metul urinar nu de pe canal sau altceva.
Spala penisul cu apa calda si sapun, dupa fiecare urinare, fiindca iritatia ustura.