Dacă te referi la fotbal, cu siguranță îți recomand să nu porți, crede-mă! Și tot la fel și la celelalte sporturi! Acum depinde la ce sport de referi, plus că lentilele pot provoca infecții la ochi, pot afecta vederea și se dau și greu jos. Raspunde-mi, pentru mai mult ajutor ca să primești!
Da, dar sunt medici care spun ca nu sunt probleme. Chiar medicul la care am fost mi le recomanda.
Am practicat sport de performanță aproape 9 ani. Crede-mă că dacă o minge de fotbal îți vine cu 60km, Doamne ferește, în ochi, îți poți și tu seama ce se va întâmpla ( asta dacă sportul este fotbal. Dacă este box, sigur îți va veni pumnul în ochi... Ai înțeles tu. Ca să înțelegi... dacă ai un geam flexibil la ochi și cineva îl lovește voit sau nevoit, crezi că ochiul este un organ așa de rezistent? Trebuie să îl ferești totuși ). Sper că te-am ajutat!
Tocmai am citit un articol (offf, nu am acum link-ul) unde se arata ce leziuni grave si ce infectii aduc lentilele d contact purtate permanent. In cazul antrenamentelor, depui efort si s-ar putea sa apara si leziuni. O alegere buna ar fi ochelarii.