Pai daca am intretinut deja destule relatii sexuale? si chiar m-am straduit mult sa se rupa dar degeaba, singurul lucru pe care il provocam cand o bagam cat de mult puteam era doar sa provoc placere fetei cu care o faceam, in rest nu se rupea deloc...
Crede-ma ca a fost mai mult din dorinta de a rupe odata ata aia decat din placere
Frate... Ață nu se va rupe niciodată, e un mit ca se va rupe, ea de fapt se întinde, dacă vrei uitate pe YouTube la sexul vs barza la dezvirginare la băieți, și vei înțelege. Ea se întinde mult mai mult și asta e tot, dacă s ar rupe, nu și ar reveni înapoi penisu după actul sexual. Asa ca, poți sa fi liniștit ca ești virgin de la primul contact sexual
Stai linistit pierderea virginitatii o ai de la primul contact sexual nu trebuie ca ata sa fie rupta indiferent ca ai facut protejat sau nu.asa ca lasa ata si continua poate intri in guiness book
Multi barbati ajung la batranete, au copii, nepoti si chiar stranepoti, iar ata nu li se rupe.
E chestiune de organism.
Dezvirginarea se face după primul contact sexual, tu nu mai ești virgin. Legat de ață, lasă-o acolo, cu ce te deranjează? Dacă chiar vrei sa nu mai o vezi acolo, mergi la medic, fa o operație și gata nu o mai ai acolo. Oricum nu te deranjează nici în timpul actului sexual, dar dacă te operezi vei avea dureri.
El deja l-a intrecut pe regele sexului Romeo Fantasticku, si se mai intreaba daca ata trebuie rupta, eu cred ca singurele femei cu care s-a culcat sunt cele de pe huburile cu filme xx cat si femei gonflabile altfel ar fi stiut ca nu are nicio legatura ata cu virginitatea...dar neah.
Nu trebuie sa se rupa nici o ata, ca devine insensibil penisul.
Poate vrei sa spui ca ai avut 4-6 experiente sexuale anul asta, ca masturbarile nu le pui la socoteal, in locul sexului