anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca dezvirginarea la baieti e cand se rupe ata din capul penisului. De jumatate de an de cand mi-am inceput viata sexuala am avut relatii sexuale de vreo 40-60 de ori si ata nu s-a rupt... ce inseamna asta? Sau ce pot sa fac? E ceva normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Că ești virgin

| George1337 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai daca am intretinut deja destule relatii sexuale? si chiar m-am straduit mult sa se rupa dar degeaba, singurul lucru pe care il provocam cand o bagam cat de mult puteam era doar sa provoc placere fetei cu care o faceam, in rest nu se rupea deloc...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ata nu se rupe asa usor
Da este normal.de 40-60 de ori in jumate de an? Inseamna ca esti dat dracu la muheres

| George1337 a răspuns (pentru anonim_4396):

Crede-ma ca a fost mai mult din dorinta de a rupe odata ata aia decat din placere laughing

| NonZarek a răspuns:

Frate... Ață nu se va rupe niciodată, e un mit ca se va rupe, ea de fapt se întinde, dacă vrei uitate pe YouTube la sexul vs barza la dezvirginare la băieți, și vei înțelege. Ea se întinde mult mai mult și asta e tot, dacă s ar rupe, nu și ar reveni înapoi penisu după actul sexual. Asa ca, poți sa fi liniștit ca ești virgin de la primul contact sexual

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru George1337):

Stai linistit pierderea virginitatii o ai de la primul contact sexual nu trebuie ca ata sa fie rupta indiferent ca ai facut protejat sau nu.asa ca lasa ata si continua poate intri in guiness book

Bula
| Bula a răspuns:

Multi barbati ajung la batranete, au copii, nepoti si chiar stranepoti, iar ata nu li se rupe.
E chestiune de organism. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dezvirginarea se face după primul contact sexual, tu nu mai ești virgin. Legat de ață, lasă-o acolo, cu ce te deranjează? Dacă chiar vrei sa nu mai o vezi acolo, mergi la medic, fa o operație și gata nu o mai ai acolo. Oricum nu te deranjează nici în timpul actului sexual, dar dacă te operezi vei avea dureri.

| Simpatic a răspuns (pentru anonim_4396):

El deja l-a intrecut pe regele sexului Romeo Fantasticku, si se mai intreaba daca ata trebuie rupta, eu cred ca singurele femei cu care s-a culcat sunt cele de pe huburile cu filme xx cat si femei gonflabile altfel ar fi stiut ca nu are nicio legatura ata cu virginitatea...dar neah.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Simpatic):

Exact laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Nu trebuie sa se rupa nici o ata, ca devine insensibil penisul.
Poate vrei sa spui ca ai avut 4-6 experiente sexuale anul asta, ca masturbarile nu le pui la socoteal, in locul sexului laughing