| Liviu321 a întrebat:

Stiu ca in mare parte nu prea dau rezultate dar vreau sa intreb poate cineva a incercat si a avut noroc: ce credeti ca e mai bun pentru marirea penisului? Pastile, exercitii sau plasturii care am inteles ca e o noua inventie de-a lor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Inventie de a cui?

Răspuns utilizator avertizat
| Liviu321 explică (pentru darrio2007):

A celor care se ocupa cu dezvoltarea penisului prin metode naturale sau nu. Banuiesc ca sunt niste institutii de cercetare nu stiu...

| Liviu321 explică (pentru remus1007):

Tu chiar crezi ca cu 13 cm lungime si grosime poti fi un Roco Sifredi in pat? straight face Sincer, tehnica se invata cu experienta marimea nu se dezvolta tot cu experienta.

| darrio2007 a răspuns (pentru Liviu321):

Daca ai cunoaste putin principiul de functionare, sa zic asa, a erectiei penisului poate te-ai mai gandi atunci cand vezi atatea reclame de acest gen.