Cand esti racita corpul nu-ti cere, e prea concentrat acolo sa-ti omoare microbii. Ai o logica imbatabila, ce sa zic. De putoare. Daca vrei sa slabesti, fa SPORT, mananca sanatos, du-te la medic. Nu-ti bate joc de corpul tau, ca "atunci cand erai mica". Nici acum nu esti prea mare, cel putin in gandire.
De ce ma faci putoare? Doar m.am.saturat sa fiu loata in ras, si cat despre alimentatie mananc dimineata fulgi de porumb cu lapte degresat la pranz o supa de legume si o salata dar o duc prost cu sportu, am cautat si am tot tinut dietea si ca sa stii pe mine nimeni nu ma sustine cu chestia asta cum ca vreau sa slabesc si m.am gandit la ceai deoarece eu consum peste 2 l de ceai asa m.am obisnuit nu stiu de ce si uneori nu am pofta de mancare
Nu pot sa cred ca m.ai facut putoare? Decat sa ma jignesti mai bine nu comentai
Nu e problema cat slabesti... problema e cat te vei ingrasa dupa perioada asta. fara mancare metabolismul tau va intra in panica si va conserva si ultimul strop de energie. Cand ii vei da mancare iar el va merge la cel mai scazut pas si caloriile se vor transforma incredibil de incet in energie...
Pentru ca ai o mentalitate tipica de adolescenta lenesa. Te infometezi absolut inutil, n-ai idee cat de mult iti poate afecta asta sanatatea pentru cateva kg. Si nici macar nu ai idee ca imediat ce o sa incepi sa mananci inapoi, o sa pui dublu. E o prostie ceea ce vrei sa faci. Degeaba-mi insiri aici ce mananci. Tu nu intelegi ca fara SPORT nu ai cum sa slabesti. Cat sport faci pe saptamana, ce tip? Hai, asta nu mi-ai insirat.
Nu stiu de ce ma intereseaza asa mult parerea ta si sunt constineta de faptul ca o s-a le pun la loc mna lasa asa o s-a mor grasa
Intr-o saptamana daca bei doar ceai (fara s-a manaci nimic) poti slabi 2-3 kg!
Dar daca bei ceai doar 1 saptamana si mai si mananci, poate dai jos jumatate de kilogram. Rezultate cu ceaiul verde sau alte ceaiuri de slabit, se obtin dupa multe saptamani.
Nu mori grasa. Apuca-te de sport si spune-mi dupa cateva luni ce schimbari vezi.
https://www.youtube.com/results?search_query=cardio+dance+workout
De fapt, se pot pierde si 4-5 kg datorita eliminarii apei din organism. Prin reducerea consumului de carbohidrati (in acest caz eliminarea completa a consumului de carbohidrati), organismul va elimina excesul de apa. Din punct de vedere al grasimii eliminate, intr-adevar se pot pierde in jur de 2 kilograme, in functie de activitatea fizica. Toate acestea presupunand desigur ca nu pui zahar in ceai.
Da dar, daca aler 30 de m inute sau fac sport, ma apuca o febra musculara de ma tine o saptamna in pat, de multe ori nu faceam sportu la scoala, mersi pentru sti
Pentru ca nu esti obisnuita cu efortul fizic si nu trebuie sa faci 30 de minute dintr-o data.
5 minute azi, 10 maine si tot asa.
Asa iti cresti rezistenta.
Cauta exercitii cardio usoare.
dobrin1019 întreabă: