Vrei si SIDA? Se face rost))
Du te nene la un medic si vb cu el daca ai vreo problema asa de grava incat vrei sa faci rubeola)) asa cerere n am mai vazut in viata mea ) vezi ca esti vedeta pe facebook
33...sunt mai multe detalii pe care ar trebui sa le precizez; daca ne poti ajuta in acest sens as prefera sa detaliez dupa aceea si nu aici! Merci frumos!
Nu e nevoie sa faca boala ca sa se imunizeze. Poate sa faca vaccinul antirubeolic, dar are o eficacitate de circa 5 ani (banuiesc ca vrea sa ramana insarcinata)
Nu stiu ce sa zic despre cele 6 luni de care zici pentru ca in mod normal anticorpii se formeaza cam in 3 saptamana de la contactul cu virusul (vaccinul contine tulpina de virus atenuat), iar compania producatoare de vaccin recomanda sarcina dupa 3 luni de la administrare. Se poate verifica dupa asta seroconversia ca se vada eficacitatea vaccinului. Nu cred ca e o idee buna sa se grabeasca cu asta, pentru ca rubeola in primul trimestru de sarcina e teratogena.
Multumesc mult de raspuns; intr-adevar al treilea medic ( cel de azi) i-a spus ca sarcina se recomanda dupa 3 luni; primul la care a fost i-a spus 6 luni, iar al doilea un an; astazi a mers la un al treilea si i-a spus ca dupa 3 luni e ok sa ramana insarcinata si prin urmare va face vaccinul.Multumesc inca o data! Toate cele bune!