55 de kg nu e mult. Cred ca ar trebui sa fii putin mai egoista si sa incerci sa nu te mai gandesti la ce cred altii despre tine la felul cum arati si cum te comporti, fii mai dezinhibata nu incerca sa fii perfectionista mergi mai bine pe modelul "lasa ma ca merge asa"
Nu fi pesimista la 16 ani nici nu ai inceput sa traiesi cu adevarat, nu cred ca SuntBulimica te caracterizeaza bulimia e mai mult o stare care va trece pe nobservate si peste ani iti vei aduce aminte cu amuzament despre situatia actuala. Ai un talent la scris ti-as recomanda sa scrii un roman sau o poveste decat sa scrii in jurnal asa te vei relaxa si nu te vei mai gandi la lucruri inutile, fa sport, ia-ti un catel, o pisica, angajeaza-te undeva, fa o activitate care sa iti placa si sa iti ocupe timpul.
Incearca sa-ti scoti gandurile astea negative din minte, stiu ca nu-i deloc usor, incearca sa faci ceva ce-ti place. In rest arati f bine
55 kg nu e mult eu zic sa te "lupti" cu pofta pentru mancare nu manca dupa ora 7 si reduce treptat portiile de mancare.