Eu cred ca cel mai important este sa mănânci dimineața mult și ceva care îți place ție. Asta pentru a te motiva sa nu mănânci seara, deoarece dimineața vei avea un mic dejun copios și gustos. Dar, trebuie sa știi ca dacă vrei sa slăbești, nu poți manca cu 4 sau 5 ore înainte de somn. Asta pentru a adormi cu stomacul gol. Dacă adormi la 12 noaptea, poți manca fără probleme și la ora 7 jumătate seara. Ți-aș sugera și sa bei foarte multa apa, ajuta mult în a te simți mai plin în stomac. Sper ca te-am putut ajuta
De ce sa nu mananci seara? Ideea e sa mananci ce trebuie, NU sa nu mananci.
Mananca ceva fara carbohidrati, exemple:
- somon pe gratar cu ciuperci
- carne la cuptor cu brocoli/spanac
- somon afumat fara garnitura
- cateva iaurturi
Mai vezi si tu.
Https://geniusnutrition.ro/......caps,astea iti taie pofta de mancare dar cam ti-o taie de tot, idk daca te ajuta dar na
Nu cred ca exista ceva care te poate abtine sa nu mananci. Pune-ti in cap ca nu vrei sa mananci, poate ca vrei sa slabesti. Asa iti faci ambitie si ambitia te tine sa nu mananci seara. Primele 2-3 zile sunt mai grele pana te obisnuiesti, dupa nu o sa mai ai probleme. Nu stiu de ce sau cum ai slabit atat de mult intr-o luna, dar posibil sa fi dat de efectul eu-eu (ai pus inapoi tot ce ai dat jos, poate chiar mai mult intr-un timp scurt).
Știu ultimele 2 dați a funcționat dar de data asta parca e o foame incontrolabila permanent și nu înțeleg cum sa fac sa ma pot abține. E foarte aiurea
Hey! Ar trebui sa manânci o masa destul de consistenta seara, undeva intre orele 5-6 maxim 7. Te poti uita la filmulete amuzante, relaxante sau la orice chestie care te poate face să nu te mai gândesti la mâncare.
Revenind la ce ți-am spus despre orele la care sa manânci seara : dacă te culci intre orele 21-22 ( poti mânca maxim la ora 19. Dacă te culci intre orele 22-23 (poti mânca maxim la ora 19:30 ) Dacă te culci intre orele 24-03 (poți mânca maxim la ora 20 ) Spor!