| Alex955 a întrebat:

Sugestii pentru a ma putea abține din a manca seara? M-am îngrășat foarte mult în ultima luna din cauza asta deoarece în urma cu 3 luni am slăbit 14 kg doar într-o luna

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anca1504 a răspuns:

Eu cred ca cel mai important este sa mănânci dimineața mult și ceva care îți place ție. Asta pentru a te motiva sa nu mănânci seara, deoarece dimineața vei avea un mic dejun copios și gustos. Dar, trebuie sa știi ca dacă vrei sa slăbești, nu poți manca cu 4 sau 5 ore înainte de somn. Asta pentru a adormi cu stomacul gol. Dacă adormi la 12 noaptea, poți manca fără probleme și la ora 7 jumătate seara. Ți-aș sugera și sa bei foarte multa apa, ajuta mult în a te simți mai plin în stomac. Sper ca te-am putut ajuta happy

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananca mult dimineata

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Voință! Căci fără ea...

| Denisaregina a răspuns:

Nu cred ca exista ceva care te poate abtine sa nu mananci. Pune-ti in cap ca nu vrei sa mananci, poate ca vrei sa slabesti. Asa iti faci ambitie si ambitia te tine sa nu mananci seara. Primele 2-3 zile sunt mai grele pana te obisnuiesti, dupa nu o sa mai ai probleme. Nu stiu de ce sau cum ai slabit atat de mult intr-o luna, dar posibil sa fi dat de efectul eu-eu (ai pus inapoi tot ce ai dat jos, poate chiar mai mult intr-un timp scurt).

| PsyhoChild a răspuns:

Mai bine te abti sa mananci in timpul zilei si sa mananci seara o masa buna

| Catrice a răspuns:

Pai e din cauza că ai slăbit că prostu' mult într-un timp scurt.

| Alex955 explică (pentru Denisaregina):

Știu ultimele 2 dați a funcționat dar de data asta parca e o foame incontrolabila permanent și nu înțeleg cum sa fac sa ma pot abține. E foarte aiurea

| Cosmin86 a răspuns:

De ce sa nu mananci seara? Ideea e sa mananci ce trebuie, NU sa nu mananci.

Mananca ceva fara carbohidrati, exemple:

- somon pe gratar cu ciuperci
- carne la cuptor cu brocoli/spanac
- somon afumat fara garnitura
- cateva iaurturi

Mai vezi si tu.

| Alex955 explică (pentru Cosmin86):

Cosmin chestia e ca pe mine chiar daca mănânc la ora 6 7 sau chiar 8 pe la 10 11 iar ma prinde o foame din aia nebuna cred ca are legătură cu faptul ca am slăbit ultima data mult și brusc

| Catalin77945 a răspuns:

Https://geniusnutrition.ro/......caps,astea iti taie pofta de mancare dar cam ti-o taie de tot, idk daca te ajuta dar na

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alex955):

Probabil are legatura si cu ce mananci, cand te apuca o "foame din aia nebuna" inseamna ca ti-a scazut brusc glicemia.

| Ejirjtjejejjfjrjfnfn a răspuns:

Hey! Ar trebui sa manânci o masa destul de consistenta seara, undeva intre orele 5-6 maxim 7. Te poti uita la filmulete amuzante, relaxante sau la orice chestie care te poate face să nu te mai gândesti la mâncare.
Revenind la ce ți-am spus despre orele la care sa manânci seara : dacă te culci intre orele 21-22 ( poti mânca maxim la ora 19. Dacă te culci intre orele 22-23 (poti mânca maxim la ora 19:30 ) Dacă te culci intre orele 24-03 (poți mânca maxim la ora 20 ) Spor!

| Iote a răspuns:

Stii ce sunt pinguinii?
Randunele care au mancat dupa ora 17!