Cumpără un repelent contra țânțarilor. Găsești la Carrefour: Autan sau Aroxol. Eu cu Aroxol mă dau - 12 lei sticluța, 97% ingrediente naturale.
Mulțumesc pentru sugestie. P.S: din întâmplare am sesizat că ai oferit un răspuns și altei persoane, una care avea nevoie de o sugestie în legătură cu excesul său de furie și neacceptarea unor greșeli din trecut. Așa se răspunde? "Lobotomie", pe bune? Îi sugerezi unui om se se opereze pe creier din cauza furiei și neacceptării unor greșeli din trecut? E ca și cum ai fi râs pe seama lui. Omul intră și cere ajutor, iar unele persoane fac mișto pe seama lui. Pe bune? Urât, foarte urât. Chiar nu se poate să li se ofere un sfat ca și mie, persoanelor respective? Dar chiar au probleme. Nu merită să fie luate în râs. Te poți certa cu mine dacă vrei, dar mie nu mi se pare normal. Urăsc asemenea lucruri.
Ha-ha! Nu mai pot de râs. Nici măcar nu comentezi normal. Lasă omul în pace dacă nu vrei să îl ajuți cu adevărat.
Ce ai zis mă? Nu mă jigni tu pe mine, că îți permit, așa cum nu permit nici să se facă mișto pe seama altor persoane care poate chiar suferă. Mesajul tău nu mă afectează cu nimic. Glumă de rahat. Am uitat să râd. Nu suport persoane de genul ăsta, care se cred amuzante și șmechere că se află dincolo de telefon și pot să spună ce vor crezând că nu deranjează pe nimeni. De ce nu te faci clofn și nu te duci la circ la glumele ce le ai în tine. Aaa, stai, nu te primesc nici măcar acolo la cât de nerăsuflate sunt glumele tale, bagi în faliment circul. Și pot continua așa cât vreau, asta dacă nu îți gura și glumele proaste pentru tine. Eu nu fac decât să apăr persoanele care consider că sunt luate în râs și la mișto. Nu îți convine, schimbă pagina.
Stop it! Poate faci vreun AVC
Am zis în glumă, tu nu știi de glume mai trebuie să crești.
Nu îmi spui tu mie că mai trebuie să cresc, că îți cresc eu altceva drept peste gură. Și lasă glumele astea de doi bani. Și nu mai fă mișto nici de mine și nici de alții. Problema mea dacă nu știu de glumă. Nu te interesează pe tine. Așa că mai ține-ți gura.
Eu nu am făcut mișto de alții! Mă confunzi!
Vrei sa ieșim la o prăjitură delicioasă așa ca tine?
Daca ai peste 18 ani evident! După răspunsuri pari de 10.
Eu nu mă întâlnesc cu conturi de pe net. Dacă nu te văd direct fizic pentru mine nu exiști.