| Gabriello02 a întrebat:

Sunt baiat am 15 ani si am 1, 70, nu cred ca am crescut deloc din octombrie sau daca da nu mai mult de 2cm, chestia e ca mam fortat foarte mult in perioada septembrie-noiembrie(am ridicat greutati), nu prea am avut probleme pana in noiembrie intr-o zi cand m-a durut rau spatele, de atunci am renuntat, mentionez ca nu am avut o dieta potrivita, am mancat doar fast-food. Oare voi mai creste? Cel mai bun raspuns funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AlexMrs a răspuns:

Mai cresti foarte putin sau deloc!

| HiperSoul a răspuns:

La sibur. Nu te complexa in privinta asta. Baietii mereu cresc mai lent decit fetele. Vei vedea ca totusi vei ajunge inalt. La mine problema e inversa- sunt fata tot am 15 dar sunt inalta de 175, la inceput eram cam prea modesta din cauza ca eram cea mai inalta din clasa, chiar si mai inalta decit baietii, dar de ai sti cit de tare sau inaltat in ultimii 2 ani-practic toti din clasa m-au intrecut. Acun chiar sunt sigura ca o multime de fete ar dori sa aiba corpul meu. Fii sigur vei creste si vei deveni asa cum iti doresti.winking

| OoBunnyoO a răspuns:

Depinde de oragnismul fiecăruia, cu cine semeni din familia ta, este destul de greu de prezis cât mai creşti, teoretic baieţii cresc mai încet, pe o perioadă mai lungă decât fetele. Acest lucru nu depinde, însă numai de o anumită parte din corp, poţi să creşti de la picioare sau de la coloană, de obicei creşterea de la genunchi se opreşte prima, apoi începi să te dezvolţi în partea coloanei.Din păcate nici doctorii nu prea pot prezice acest lucru. Oricum nu cred ca te vei opri din crescut la 15 ani, o să mai creşti însă nu se ştie cât. O să vezi tu. tongue

| Gabriello02 explică (pentru OoBunnyoO):

Pai in familia mea mama are 1, 75 iar tata cam 1, 65, dar tata are 62 de ani, iar mama 41, dar mi se spune des ca seman cu bunica care desi are 80 de ani are 1, 80. Imi este frica sa nu fiu asa pitic precum sunt tata si bunicul.

| OoBunnyoO a răspuns (pentru Gabriello02):

Nu eşti aşa mic la 1, 70, dar o să mai creşti. Băieţii cresc cam până la vârsta de 20, 20 şi un pic. La mine în familie toţi membrii, de la cei apropiaţi până la cei îndepărtaţi au între 1, 75 şi 2 metri, singurul care a fost mai mic de înălţime şi a avut 1, 70 a fost unul dintre bunici. Eu am 1, 60 laughing şi nu, nu am fost adoptată laughing toţi doctorii îmi ziceau că voi fi foarte înaltă, însă nu s-a întămplat. Nu prea ai cum să ştii, din păcate.