Prietene eu am sa iti dau parerea mea si la multi altii care fac sala.Crede-ma e mult mai misto sa ai brate, gat si spate si un pic de burtica decat sa fiu suplu, findca daca esti suplu arati ca o aschie, insa eu cred ca tu vrei sa arati ca un barbat adevarat.Asa ca nu iti pierde tot timpul pentru abdomen, ocupate de celelalte si ai sa vezi ca cu timpul o sa se faca si abdomenul.Eu iti urez multa bafta si sper sa ajungi BAZAT.Bafta.
50 de abdomene seara si dimineata, nu stiu cand se v-a vor vedea rezultatele, eu fac de 2 ani si sunt foarte multumita. te-am pupat:*
Poate esti tu cocalar si ma confuzi ma.In a avea muschi sunt 2 variante.Ori devii cu muschii mari si te faci si tu mai inalt si mai lat ori devii suplu si cu un corp superb, dar ca sa le ai pe amandoua e cam greut.Infine alegerea lui.Dar la problema lui ar fi mai bine sa mearga la un doctor, findca el a zis ca a fost si la sala face si abdomene, mai bine sa consulte un doctor.E mult mai sigur.Si daca doctorul zice ca nu are nimica atuncea sa te intorci la noi.