| silentkiller1 a întrebat:

Sunt baiat si am piatra la rinichi de 2.5mm care e aproape de vezica. M-a durut ingrozitor, o sa doara si cand ajunge in vezica si e eliminata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Durerea scade de obicei când piatra ajunge în vezică. La eliminare, poate fi doar un ușor disconfort sau usturime, dar nu la fel de intens ca înainte. Bea multă apă și ia analgezice dacă e necesar. Consultă medicul dacă apar probleme.

| Violleta2022 a răspuns:

Pietrele la rinichi dor intr-adevar foarte rau cand sunt pe cale sa fie eliminate, in special la baieti cand trec prin uretra si o ranesc.

Mergi de urgenta la spital, fiindca este risc sa se blocheze pe uretra, tu avand nevoie de internevtie medicala ca ei sa-ti sparga piatra cu un aparat cu ultrasunete (pe care-l au doar spitalele) la sectia UROLOGIE. Tot la spital iti vor da si medicatie serioasa impotriva durerilor, ca sa elimini piatra mai usor.
sanatate multa!

Acum sa-ti explic ce sa NU mai faci pe viitor, pentru ca orngasmisul tau va produce pietere la rinichi toata viata: evita sa iei proteina pulbere sau sa ai diete numai cu proteina, fiindca ele sunt responsabile de pieterele de la rinchi.

| silentkiller1 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc! Am fost deja la spital din cauza durerilor + efectuat eco la urologie (de acolo stiu dimensiunile) si sunt sub tratament. Durerile acum au disparut complet insa nu stiu la ce sa ma mai astept. la ecografie mi-a zis ca piatra e fffff aproape de vezica sad

| silentkiller1 explică (pentru annonimaaaa555):

Super multumesc mult! deci durerea e mai mare PANA ajunge acolo iar eu avand in vedere ca e fff aproape de vezica piatra nu ar mai trebui sa fie asa dureros nu? nici la eliminare avand in vdere dimensiunea. mersi mult

| Violleta2022 a răspuns (pentru silentkiller1):

Imi pare sincer rau, stiu cat de mari sunt durerile de eliminare ale pietrei si sper sa o elimini usor, fara complicatii.
Sanatate multa!