Baia cu apa rece in toiul verii este o biencuvantare, cat si geamul deschis, care improspateaza aerul.
Totusi, nici baia cu apa rece si nici geamul deschis nu provoaca gripa sau covid, fiind virusi care se iau pe calea aerului, de la cineva infectat.
Ca sa fii sigur, te sfatuiesc sa mergi maine sa-ti faci testul de covid.
Sanatate multa!
Mulțumesc scumpa mea ioneasca dar eu transpir excesiv, și am mai lăsat geamul deschis când ploua și eram transpirat toată noaptea. Eu cred ca e răceală. Eram foarte transpirat și am băut și apa rece.
Cred ca ai răcit. La covid nu ți curge nasul, eu nu am auzit pe nimeni cu simptomele astea
Daca ai avea îți spun că nu ai mai fi pus întrebari. Nu ai mai fi avut chef, fiindcă îți dă o stare de moleșeală
Nu știu sigur dacă este covid sau nu. Știu că antibioticele se pot lupta cu virusul.
Poți încerca acum cu parasinus; numai dacă starea se agravează atunci trebuie să iei măsuri mai serioase.
Dar să nu lași organismul să lupte singur, ci să-l ajuți cu medicamentele potrivite.
Nasul care curge nu am auzit sa fie simptom de covid. Dar nimeni nu poate ghici, doar testul iti poate spune. Iar medicamentele nu se iau după ureche sau dupa sfaturile de pe net ci la recomamdarea medicului
Parasinus e un paracetamol KIOR, pe langa care au mai pus (cica) niste chestii anti-curs-nasul, deci, daca iti curge nasul, da, altfel, costa de 3-5 ori mai mult decat paracetamolul... DEGEABA
eu de obicei imi iau paracetamol kior si vibrocil duo care SIGUR imi opreste cursul nasului (parasinus nu a facut NICIODATA nimic vizibil)
Antibioticele sunt pentru infectii bacteriene, nu au nici o eficienta in cazul virusurilor ( se spune virusuri in biologie si medicina, virusi in IT). Bronsura si pneumonia sunt infectii bacteriene, viroza respiratorie si gripa sunt infectii virale. In unele cazuri medicii pot prescrie antibiotice in timpul unei infectii virale pentru a prevenii sau trata o suprainfectie bacteriana care se poate instala cat organismul e slabit lupatand cu un virus.
Baia rece si geam deschis. Ai racit.
Mai bine mergi la medicul de familie. Ce iti va da va fi mai bun decat recomandarile noastre.
dobrin1019 întreabă: