Nimic, in afara faptului ca mai toata afacerea consta in apa cu chimicale la greu (aditivi, coloranti) si zahar. Ai citit vreodata eticheta? Stii ca are o concentratie de cofeina mai mare decat Cola? Daca totusi vrei ceva asemanator, cumpara din magazin ceai Lipton la pliculete, cu ce aroma vrei tu. Prepara-l exact ca pe orice alt ceai la pliculet. Nu stiu daca este mai sanatos, dar SIGUR iesi mai ieftin, cea mai mica cutie are 10 plicuri.
Mai bine da-te pe bere sau vin, sunt mult mai sanatoase in unele cazuri chiar recomandate.
Noroc.
Dar nu trebuie sa bei 2 litri de bere si 3 pahare de vin in interval de 1-2 ore, dimineata bei un nestea apoi se face cald rau afara si merge berea mai bine decat orice chiar si decat cola sau alte racoritoare, seara poti bea vin, 1 pahar sa zicem sau tot bere cum vrei.
La fel si eu cumparam cate 2 sticle de cola sau alte prostii de sucuri din astea, dar am revenit la apa, cea mai buna si cea mai sanatoasa.
Te deshidratezi cu Nestea-ul tau...Are multe chimicale si metale grele care ti se depun pe vasele de sange, in ficat, in splina...Iti faci singur rau. Ca sa-ti pacalesti organismul bea un pahar de apa cu putina lamaie. Apoi, dupa cateva zile poti sa renunti la lamaie.
Este exact la fel de nociv precum cola. Efectele sunt variate: obezitate, ateroscleroza, diabet, gastrita/ulcer gastric/cancer gastric, esofagita, cancer de vezica urinara, cancer de colon, hepatita toxica, steatoz[ hepatica, suferinta tubulara renala, etc. Daca nu poti bea apa, fa-ti ceai in casa, raceste-l, indulceste-l cu miere sau cu zahar brun si bea-l. Sau fa-ti limonada.
chiftelutacrocanta întreabă: