Sport intens facut zilnic si dieta aliementara: fara fast food, fara dulciuri, fara sucuri, fara paine si cereale, fara paste fainoase.
Vara bate la usa, asa ca, pune mana iute si da jos, ca sa arati bine pe plaja, luna viitaore.
Este evident ca aplicatia nu ajuta la nimic, odata ce nu ai dat burta jos si nici nu ti-ai calculat greutatea ideala, odata ce mentionezi aici doar greutatea pe care o ai, fara varsta si inaltime, care sunt extrem de importante, deoarece o fata la 1.80m cu greutatea de 64kg este perfecta.
Pe cand una de 1.60m cu 64 de kg este deja suparponderala.
tu ce inaltime ai?
Uite un calculator de BMI aici, care iti va spune cat de "normala" este greutatea ta si cat ar fi indicat confrm inaltimii tale:
https://www.pcfarm.ro/Calculeaza_BMI_greutate_corporala.php
1.60
Exact ce ti-am scris mai sus, fara sa stiu ca ai 1.60m, fiind supraponderala la 64kg.
Greutatea max. normala pentru tine fiind de 50kg.
Consum aqua carpatica, apă plată
Adică ai burtă și nu consumi bauturi carbogazoase, deloc?! Sucuri, bere, energizante etc
Atunci, mănânci mult.
Sucuri,nu mereu așa rar, da mai mai mănânc și dulciuri
Nu consum pâine de un an și ceva
Cel mai bun exercitiu pentru a scapa de burtica este sa faci abdomene, daca integrezi aceste exercitii in activitatea ta zilnica sa ai un abdomen la fel de senzational ca al meu, fara prea mult efort.
Numai cunostinte la fel de senzationale ca ale tale sa nu ajunga sa aiba
Adica? Ce ai cu mine uratule? :*
De ce crezi c-as fi urat?
Nu cred, sunt sigura, imi transmiti asta
Doamna psiholog, mai aveti locuri libere? Poate facem o programare, ceva
Deficit caloric, mănâncă ce vrei tu, numai sa fie pana în 1500kcal(nu înseamnă ca e ok sa mănânci numai MC și KFC, de preferat ceva nutritiv). Ai aplicații pentru numărarea kcal(eat and track). Bea multa apa și continua cu sportul, vei reuși. Succes!
anonim_4396 întreabă: