Okay! Haide sa iti spun ceva!
Esti grasa? Ai nasul mare? Ai al doilea deget de la picior mai mare decat primul?
Si ce daca?! Cine pana mea a stabilit reguli de genul acesta? Vrei sa traiesti intr-o lume dominata de idioti? Unde Dragusanu aia e zeita frumusetii? Si semidoctul ala de cum il cheama de prezinta meteo, e zeul Marte?!
Asta e lumea lor.Lumea in care traim, din pacate! Asta nu inseamna ca trebuie sa mergem odata cu turma (la abator)! Fii tu insuti! Esti frumoasa in felul tau, la fel cum si eu sunt bun in felul meu!
Daca e vorba de o conditie medicala, da, trateaz-o! Dar daca asa vrea natura sa fii, nu te opune! Nu te mintii singura! Nu vei fii niciodata ca si Katy Perry, sa zicem! Nici eu ca DiCaprio! Fiecare avem scopuri si vieti diferite! Tocmai asta ne face speciali si ne diferenteaza de animale!
In intrebare spui ca vrei sa slabesti.Acum imi spui ca de fapt nu te simti grasa...Pai hotaraste-te! Ori te lasi manipulata de lumea ce te inconjoara si joci dupa cum canta ei, ori iti iei viata in propiile maini si iti stabilesti tu regulile si standardele pe care simti TU ca trebuie sa le urmezi!
Lumea asta...Ne lasam atat de mult prinsi in iluzia detaliilor si a standardelor create de o mana de oameni care au fost mai destepti decat restul si au spus la un moment dat : Haide sa le zicem fraierilor ce si cum sa faca! De ce? Pentru ca ne vor asculta, pentru ca sunt prosti si nu gandesc pentru ei! Pentru ca au nevoie de cineva care sa-i conduca, sa-i invete!
Scuza-ma ca am deviat atat de mult...Dar hotaraste-te! Ce esti de fapt? Marioneta? Sau OM?!
Da cu siguranta e o problema din nastere, sau sauuuuu esti o obeza si nu faci nimic toata ziua.
Sunt o fata normala, care munceste si nu maninca prea mult, sora mea maninka mai mult ca mie, plus de acum 3-4 ani ma ingras, eram o slabanoaga pina acuma, va rog nu suparati, cer un sfat nu injosiri
LOL
n-ai de unde stii, dar ca sa slabesti cel mai bine e sa alergi si sa elimini sucurile, dulciurile, zaharul in general si sa mananci fructe, legume, apa potabila si carne de pui fiarta
Cum ce sa faci, iubita? Sa te apuci de un program de slabit, nu asta e de facut? Doar ca nu imi explic cum ai ajuns in starea asta...Adica ma gandesc ca nu s-a intamplat de pe o zi pe alta, nu?
Uite, poti incepe prin a-ti restrictiona portiile.Mananci doar jumate din cantitatea de mancare pe care o mancai la o masa.Stiu ca toata lumea stie teoria:"mananaca sanatos, fa sport, nu manca dulciuri si dupa 7", doar ca e mai greu de pus in practica. Nu iti recomand sa te infometezi, chiar daca rezultatele apar foarte repede, ci doar sa mananci mai putin, jumatate sau chiar mai mult din cat mancai, asta daca mananci foarte mult. Si fa sport cel putin o ora pe zi, pentru ca incepi sa arzi caloriile dupa 30 de minute abia, deci 20 sau 10 nu sunt de ajuns, chiar daca multi credem asta.
Trimite-mi un mesaj daca vrei sa afli orice sau pur si simplu daca ai nevoie de ajutor in lupta asta cu kg, chiar mi-ar placea sa te ajut
POti incerca sa mananci doar de 3 ori pe zi, fara gustari, si sa ai un meniu de genul:Multe fructe si legume(grapfuitul e bun pentru slabit) bea multa apa ca sa te hidratezi de preferat sa consumi in cantitati moderate paine, paste, carne si dulciuri.Incepeti dimineata cu un mic dejun simplu, de exemplu un iaurt cu covrigi sau ceai cu paine si miere.Foarte important e sa nu sari peste micul dejun! Seara mananca ceva usor, ca sa nu soliciti sistemul digestiv in timpul noptii:o supa usoara, nu grasa, un pireu de cartofi cu salata etc.Deasemenea e foarte important sa faci mult sport, dar nu excesiv! 3o de minute sunt deajuns.Mersul pe jos nu slabeste!
Sper ca te-am ajutat!
Pai e simplu. Iti spun ce stiu de la alte fete care au slabit. Nu manca seara de la ora 6, apoi in timpul zilei mananca putin si des, nu e mare lucru.
Foarte dragut din partea ta, eu lucrez 24 de ore si 48 acasa, dupa 24 de ore nedormite nu prea am chef sa fac sport, vreau sa-mi odihnesc corpul, a 2 zi de odihna am treburi pe acasa ca fata gospodina.
de acum 3-4 ani ma ingras ca o purcicuta, m-am gindit ca am probleme cu glanda tiroida, am fost la medic, astept rezultatele...nu maninc mult,chiar putin,insa dulce maninc in toata ziua, nu pot fara dulce sunt nervoasa precum fumatorii nu ar fuma intr-o zi, nici dulce nu maninc mult, asa un lione de la nestle sau un sniker, te miri ce.cum am mai spu, sora mea maninca de 3 ori mai mult ca mine, dar e mai slaba de 3 ori ca mine...
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, la drept nu am chiar 60 de kg, am 56, 8 vreau sa ajung la 49-50 kg.am sa astept rezulatele medicului, vb cu un dietolog, si ma tin si de sfaturile voastre, sper sa-mi iasa
Scuza-ma, imi dau si eu cu parerea...
Te-ai gandit vreodata ca poate din cauza oboseli si stresului nu poti slabi? Adica lucrezi mult, efort sustinut nu prea depui, ai o viata sedentara in afara job-ului.Te-ai gandit vreodata ca poate asa e construit corpul omenesc? Sa retina apa si grasimi cand este supus stresului constant? Din cate am citit aici, nu faci altceva decat sa iti stresezi corpul si mintea.Si nu in sensul bun.
Acum 3-4 ani erai slabuta? Acum 3-4 ani lucrai? Te stresai atat de mult ca si acum? Dupa 24 de ore lucrate si alte 24 nedormite, corpul tau dabea asteapta sa pui ceva in gura.Nu mai elimina nimic.Pastreaza tot sub forma de strat adipos si grasime.Nu asimileaza.Doar depune.E ca si cum ai intrat in alerta...
Lucrez de jumate de an, din cauza universitatii (2ani) si regimului de dupa masa orele 11-18, nu ma alimentez corect si maninc ce-mi cade sub mina doar sa nu aud stomacul morocaind.ah Doamne ce mi-i greu, nu sunt grasa si nu ma simt grasa, multi imi spun ca sunt foarte frumoasa, altii mai ales paropiatii imi spun ca ar trebuie putin d edat jos, am 22 de ani si devin om matur, e mai greu sa dai jos decit sa pui pe tine kg in plus.
Multumesc mult! va anunt! as putea sa postez o poza cum arat, dar ca nu stiu cum
Ma si eu am ceva program ca al tau si mananc cand apuc dar nu sunt gras. Ceva plinut poate dar nu gras. Esti sigura ca nu e doar in mintea ta chestia asta? Putina burtica nu e obezitate sa stii. Pune poza aia ca sunt curios.
Iata cateva sfaturi ce te pot ajuta sa iti constientizezi obiceiurile alimentare si sa actionezi in consecinta: http://www.i-medic.ro/articole/slabeste-sanatos
Https://www.facebook.com/markiza.annycoman
ma puteti gasi e profilul meu!
Ma tu ai innebunit? Ce dumnezeu vrei sa mai faci din tine ca esti wow. Daca te-as vedea pe strada mi-as rupe gatu dupa tine deci culca-te linistita ca esti hot!
Ca orice fata mai gasesc eu poza potrivita sa nu par asa mare dar totusi, multumesc mult! sper cit de cit sa rezolv cu medicul si totul va fi okay! multumesc pentru sustinere si pentru tot! da-mi prietenie pe fb
Nu prea pari tu de 60 de kg sau 56, 8 cum spui. Sunt doua solutii: ori nu e al tau profilul ala de facebook, ori ai o problema grava, pentru ca eu nu te vad "grasa" in pozele alea.
Sunt eu , totusi am fost la medic nu am nici o probelma cu asta va bucur si ma bucur si eu! singura problema e ca nu ma alimentez corect si la timp! fac eu o detoxifiere si o mica dieta cu chefir cu grasimea de 0%
Pai atunci, da-i inainte. Desi, precizez ca nu ai nevoie. Nu stiu cum ai arata dupa, pentru ca acum arati foarte bine, dar merita sa incerci. Nu ai nimic de pierdut. Daca totusi, vrei o dieta care sa dea rezultate si sa fie in acelasi timp si benefica pentru organismul tau, incearca Dukan. Bafta.
aureliaghindoac întreabă: