| LarisaM18 a întrebat:

Sunt însărcinată in 23 de săptămâni și ma doare maseaua cu partea urechii si a tamplei ingrozitor! Mi s-a făcut incizie in urma unui abces si e posibil sa fie si o infecție. Mi-a pus un pansament si mi-a prescris paracetamol 2g. Atunci nu am mai simtit nimic. După spusele dansului durerile trebuiau să dispară de tot. Asta este a treia zi de la vizita si deja simt ca mor de durere. Am luat un nospa dar nu m-a ajutat prea mult. Am incercat tigara in ureche, ziar, crezand ca e curent. Dar nici asa nu trece. Nu am putut dormi, ma doare foarte tare. Stie cineva ce as putea sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Ifkablp a răspuns:

Pune tamaie in masea, distruge negrul dar nu garantez ca maseaua rămâne intactă. Te poate ajuta la durere, probabil e un nerv. Asa am pățit și eu

| Bizon95 a răspuns:

Pai da macar telefon la dentist, de ce te jenezi?
eu asa as face, e clar ca paracetamulul (care e un anti-inflamator slab) nu a rezolvat problema!

| Aleaida a răspuns (pentru Ifkablp):

Și, ai folosit și tu la măsea tămâie? Dacă da ce efecte a avut?