anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt insarcinata in a 10-a saptamana.(2 luni si jumatate)
In a 9-a saptamana am luat 6 antibiotice ibuprofen de 400 mg o pastila.
Va afecta sarcina sau pot fi sanse sa nu pateasca nimic? Imi e foarte frica, nu vreau sa am un copil cu malformatii!sadAm fost sa imi faca ecografie in saptamana a 10-a dar nu a spus nimic de nici o malformatie dar probabil nu se observa inca...Sunt sanse sa nu fi patit nimic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Ai citit prospectul înainte să-l iei?

| 9014031518 a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

Nu...Dar stiu ca ibuprofen nu e recomandat in sarcina...Mai ales in primul trimestru.Dar sper ca nu s-a intamplat nimic.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru 9014031518):

Pe internet scrie că se ia în primele două trimestre de sarcină doar la recomandarea medicului. V-a recomandat medicul dvs. să-l luați?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se întâmplă nimic de la 6 pastile.
Dar încearcă sa realizezi ca ești intr-o perioada deosebita a vieții tale și vei avea un copil.
Asa ca trebuie sa ai grija și de tine, dar și de copilaș.

| Teo29 a răspuns:

Nu mai lua pe viitor, acum daca pe ecograf nu s-a vazut nimic, nu cred ca sunt probleme