anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt lauza de doua saptamani, dar nu am lapte suficient. Ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la Plafar si ia-ti ceai de anason, ajuta! Si consulta-te si cu medicul, mie mi-a recomandat niste preparate naturiste, foarte bune! A, si nu uita sa consumi lactate, ca sa-ti recuperezi calciul! Succes

4 răspunsuri:
| lost.in.rain a răspuns:

In acest caz ar trebui ca medicul tau sa iti recomande ceva pentru stimularea lactatiei. Exista in farmacii un produs ce se numeste Galactogil si este indicat in asemenea cazuri.
Cel mai bine ar fi insa sa consulti medicul.
Sanatate maxima!

| cristinela a răspuns:

Cum ai ajuns la concluzia asta? Nu a luat in greutate? Eu am o carte scrisa de dr. spock, foarte interesanta, unde scrie ca nu exista mama sa nu aiba suficient lapte si nici consistenta laptelui nu o stabilim dupa cum arata acesta.Probabil bebe al tau nu suge suficient, deoarece adoarme.Insista,nu renunta. Pune/l cat de des la piept, nu pateste nimic.Cu cat suge mai mult, cu atat mai mult lapte vei avea tu! Eu sunt mamica de 3 luni si de multe ori am zis la fel ca tine cand plangea fetita mea, dar de fapt plangea din cauza colicilor.
Un bebelus poate sa suga si 200 de grame dintr/un san care mamei i se pare a fi gol! Daca gasesti cartea (eu o am de vreo 7 sau 8 ani, nu stiu daca mai e in librarii)cumpar/o, caci este foarte interesanta! Pe bebe, ca sa fi linistita, cantareste/l mai des, sa vezi daca pune in greutate si insista sa suga cat de mult! Eu inca ii mai dau si acum, noaptea fetitei piept.Si inca ceva

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu beam foarte mult compot de mere cu putina vanilie. Cred ca dadea si gust bun laptelui, pentru ca mancau mai bine decat atunci cand nu beam. Sa stii ca asa e, daca te mulgi scade laptele.

| climenestra a răspuns:

Nu incerca sa te mulgi ca sa masori cantitatea, ca mai rau faci. Bea multe lichide (chiar bere fara alcool din cand in cand), si relaxeaza-te! Sa-ti traiasca ingerasul!