| CristiGood a întrebat:

Sunt mai nou ospatar si trebuie sa muncesc de la 9 dimineata pana la 1 noaptea, a fost prima mea tura ( 2 zile muncesc, 2 stau acasa ) si ca sa nu adorm am baut in fiecare dimineata o doza de energizant, obisnuiam sa beau cafea dimineata si sa fumez. Presupun ca nu pot sa o tin cu 2 energizante la 4 zile, ce ar trebui sa fac sa am energia mai mare, adica sa compenseze energizantu sau cafeaua?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Vofuse a răspuns:

Dimineata spala-te cu apa rece pe ochi si vezi sa bei cat mai multaapa, de preferabil rece deoarece alunga stresul si oboseala. Iti urez succes!

| danyboy02 a răspuns:

Energizantul nu ar trebui sa il mai folosesti, iata si de ce http://www.cancan.ro/......oarte.html
iar cafeaua ar trebui consumata fara zahar, ca energizant si tonic mai bine incearca dimineata pe stomacul gol 500ml apa calduta cu jumatate de lamaie stoarsa, bafta...

| Basthet a răspuns:

Bună! Apă cu lămâie, duș aproape rece, gimnastică. Recuperează neapărat somnul în zilele libere, să iasă o medie de cel puțin opt-nouă ore (depinde și câți ani ai).
Sănătate!

| micurutza2005 a răspuns:

Gresit! nici sa nu te mai gandesti la energizante au si ele efectele lor negative poti avea palpitatii si alte probleme pentru ca ele contin cofeina multa si alte substante cu care nu e bine sa te obisnuiesti.mai bine fa altceva care nu e periculos pentru sanatatea ta deci poti sa mananci fructe care te energizeaza mult mai mult ca o cafea sau energizante. poti sa mananci o banana si un mar.cafeaua daca vrei se bea intre 9, 30-11, 30 pentru eficienta maxima.si poti sa iti cumperi supradyn energy 10-20 pastile si iei una dimineata sau daca iti place efervescent poti sa iti iei asa exista supradyn si asa.o sa te simti mai bine asa decat cu energizante din celelalte de care ai baut tu.si incearca sa dormi minim 7 ore totusi...

| CristiGood explică (pentru Basthet):

Inca 2 luni si fac 19

| CristiGood explică:

Multumesc, o sa incerc toate metodele zise de voi.Cea mai eficienta primesc funda laughing) desi meritati toti zic eu