Treaba este ca am ghinon
ma lovesc mai tot timpul...nu stiu ce sa fac cateodata mi-se pare ca aud voci sunete pasi, usi tatal meu a avut azi o tragedie nu stiu daca e cuvantul corect, este in coma, Sa de-a dumnezeu sa faca bine mai e putin pana la ziua mea sper sa nu se intample nimic, eu am in certificat chiar 13 ianuarie
Scuze ca intreb, coma alcoolica?
Ziua e vineri 13 este ziua in care o organizatie secreta a fost desfiintata de regele Filip al IV lea al Frantei si luata drept zi cu ghinion pentru Cavalerii Templieri. In decursul timpului oamenii au uitat faptele istorice dar superstitiosilor le-a ramas in cap ca e o zi periculoasa. Ei au inventat tot felul de nenorociciri fara nici o baza pe seama acestei zile iar cei prosti se iau dupa ei. E ca si cum voi la scoala ati ramane o zi fara caldura si ati tremura de frig si spuneti la lume ca in ziua aia se petrec toate nenorocirile din lume. Ne-am lamurit?
https://ro.wikipedia.org/wiki/Vineri_13
Nu are nici-o legatura. Eu in liceu am avut un coleg nascut pe 13, nu stiu exact daca vineri sau nu, dar era cel mai norocos om pe care il cunosteam. Cand invata el ne asculta la ore, cand nu invatam nu ne asculta. Cand chiulea ori nu tineam ora, ori nu il trecea absent. Si multe altele. Data in care te nasti nu influenteaza in absolut niciun fel ce fel de viata o sa ai. Norocul (si ghinionul) ti-l faci cu mana ta, prin gandirea pozitiva (sau negativa).
Toate alea sunt superstitii, nu mai crede in ele, pentru ca daca crezi in ele si te gandesti ca o sa se intample o sa se intample cu siguranta, daca te gandesti ca o sa ai noroc, o sa ai noroc.
Multa sanatate.
Stai relaxat, si eu m-am nascut pe 13 vinerea, deja am ajuns la 20 de ani si era sa mor prematur doar de vreo 2 ori.
Eu am implinit 13 ani vineri, 13, 2013, nu am patit nimic, a plouat putin dar nu a fost mare lucru.