| chyccorita a întrebat:

Sunt o fire foarte sensibila si emotiva,nu reusesc deloc sa trec peste lucrul asta,ma consum din aproape orce, nu stiu ce sa mai fac...Voi ce ziceti? Am aproape 20 de ani.crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hum1lREALIDAD a răspuns:

Poate pana acum ti-ai destainuit sensibilitatea in fata celor care ai crezut ca merita pana cand ti s-a demonstrat contrariul..stiu ca uneori e greu sa fii impasibil fiind invatat cu un anume mod de viata dar cu timpul vei vedea ca singurul lucru pentru care merita sa te consumi esti tu si nimeni altcineva..lucrul asta doar tu il poti schimba

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Viata iti arata sa devi un lemn dur singura iesi din sensibilitatea asta fara ajutorul nimanui.

| queen8520 a răspuns:

Asa sunt si eu si nu prea avem ce modifica la caracterele noastre, asa ne-am nascut noi. Poti sa te uiti la tot felul de filme motivationale, poti citi articole sau/si carti despre increderea in tine, cam asta lipseste. Puneti in fiecare zi in minte sa nu te mai consumi.Saluthappy

| Madayna a răspuns:

Consulta un psiholog, o sa te ajute sa treci peste.

| DianaDiaa a răspuns:

Stiu cum e, faza e ca eu ma cert, eu zic ce nu imi place(scot afara cum se spune), dar degeaba...tot ma consum din orice prostie care nu merita.
P.s. fac in curand 20

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adica te consumi din orice?

| manuel72 a răspuns:

Trebuie sa-ti injectezi cateodata o doza de nesimtire, sa te linistesti, sa-ti vezi de ale tale, sa fii putin egoista si sa raspunzi cu aceeasi moneda.Nu are rost sa te consumi pentru nimic, ceea ce trebuie sa se intample se va intampla fie ca te consumi sau nu.

| RAY a răspuns:

Nu ai ce face asa esti tu acceptate asa cum esti, numai dramatiza si asta e un lucru bun ca esti mai emotionala

| chyccorita explică (pentru manuel72):

Ai mare dreptate in ziua de azi nesimtirea este la putere daca nu esti nesimtit esti luat de prost...dar sunt opusul prefer totul pe cale pajnica fara ceartalaughing

| chyccorita explică (pentru Hum1lREALIDAD):

Multumesc.

| chyccorita explică (pentru RAY):

Multumesc de sfat

| chyccorita explică (pentru DianaDiaa):

Te intelegwinking

| chyccorita explică (pentru mgtow):

Mersi de sfat

| manuel72 a răspuns (pentru chyccorita):

Cand nu-ti pasa, nu te certi cu nimeni, pur si simplu faci ceea ce e mai bine pentru tine.Cand esti altruist, de multe oriori esti luat de prost cum zici tu, ori toti incearca sa profite de tine.Pentru a muri si a-ti plati datoriile este mereu timp, restul... poate sa astepte.