Un alt candidat la ipohondrie, fratilor ce naiba se intampla cu atatea persoane ce sufera de anxietate?
Buna.Stai linistit, nu cred ca patesti nimic in cazul de fata.Gandeste-te ca nu degeaba ai sistem imunitar a carui rol este te apare de toate cele.Eu recunosc ca am avut cateva episoade de-a lungul vietii in care am intrat in casa, m-am spalat pe maini, apoi am atins niste bani din geanta cautand altceva si am uitat sa ma spal din nou, alegand ulterior sa mananc.Insa, ce sa vezi, nu m-am imbolnavit, nu mi-a fost rau, am supravietuit.
Incerc mereu sa fiu atenta cu igiena, iar atunci cand mai comit greseli, asta e, exista o flota intreaga pregatita de aparare. Cauta despre microbiom si imunitatea specifica daca vrei sa afli mai multe.
Un prieten cu coltul banilor a atins pe tine la buze?
Tu merge trebuie urgent la doctor ca să vreo problemă nu fie.
Nu m-a lasat TPU sa postez intrebarea in forma corecta
Nu te-a lăsat TPU să scrii "Sunt putin ingrijorat că un prieten m-a atins cu colțul banilor pe buze"?
Uite că pe mine m-a lăsat. Ce miracol, nu-i așa?
Nu iei nimic.
Doar spală-te pe față și atât.
Până la urmă banii nu sunt mai jegoși decât propriul telefon, care conține de mai multe ori mai multe bacterii decât o bancnota.
În majoritatea șaormeriilor angajații pun mâna pe bani apoi îți împăturesc mâncarea.
Deci poți să stai liniștit.
User252426 întreabă: