Un prieten cu coltul banilor a atins pe tine la buze?
Tu merge trebuie urgent la doctor ca să vreo problemă nu fie.
Buna.Stai linistit, nu cred ca patesti nimic in cazul de fata.Gandeste-te ca nu degeaba ai sistem imunitar a carui rol este te apare de toate cele.Eu recunosc ca am avut cateva episoade de-a lungul vietii in care am intrat in casa, m-am spalat pe maini, apoi am atins niste bani din geanta cautand altceva si am uitat sa ma spal din nou, alegand ulterior sa mananc.Insa, ce sa vezi, nu m-am imbolnavit, nu mi-a fost rau, am supravietuit.
Incerc mereu sa fiu atenta cu igiena, iar atunci cand mai comit greseli, asta e, exista o flota intreaga pregatita de aparare. Cauta despre microbiom si imunitatea specifica daca vrei sa afli mai multe.
Nu iei nimic.
Doar spală-te pe față și atât.
Până la urmă banii nu sunt mai jegoși decât propriul telefon, care conține de mai multe ori mai multe bacterii decât o bancnota.
Nu te-a lăsat TPU să scrii "Sunt putin ingrijorat că un prieten m-a atins cu colțul banilor pe buze"?
Uite că pe mine m-a lăsat. Ce miracol, nu-i așa?
În majoritatea șaormeriilor angajații pun mâna pe bani apoi îți împăturesc mâncarea.
Deci poți să stai liniștit.
Un alt candidat la ipohondrie, fratilor ce naiba se intampla cu atatea persoane ce sufera de anxietate?
User252426 întreabă: