De unde ști? Ai fost diagnosticat de un medic psihiatru?
Poți sa îți faci pensie dacă ai schizofrenie paranoida, și sa lucrezi cred ca, la 4 ore, Part-Time (4 sau 6 ore)
E o boala grava, fă-ți pensia ca nu știu daca poți lucra, și cu tratament luat poți avea episoade psihotice.
Îți face medicul psihiatru. Dar poate ești bolnav închipuit.
Nu ai nevoie de munca, poti ca alte sute de mii de romani cu schizofrenie sa primesti pensie ...doar ce pana noastra sunt altii care muncesc pentru a le asigura celorlalti pensiile de handicap, ajutoare sociale etc
Sfatul meu in boala ta este sa faci dosar de pensionare daca intrunesti conditiile de acolo vei primi o pensie, nu stiu ce valoare are dar e peste 800 de lei pe luna daca nu ma insel.
Pe langa acea pensie poti lucra in paralel 4 ore si iti poti rotunji venitul, daca ti se pare putin fii atent pensia sa zicem ca va fi de 1000 de lei/luna + 4 ore vei mai primi 600-700 lei, in final iei in jur de 1600-1700 de lei deci mai mult decat salariu minim pe economie de 1380 lei, acum o zic oarecum ironic caci nu doresc asta nimanui, DAR in tara asta e mai bine sa ai handicap decat sa fii om normal! Caci oamenii normali sunt tratati nu ca niste handicapati ci ca niste sclavi! Tu-i mortii mami ei de tara!
Alexandru230 întreabă: