| Bogdybgd a întrebat:

Sunt slab (subponderal) am 1.78 si vrei 55 de kg. Înainte îmi ascundeam corpul in haine largi, ca să nu se vada ca sunt prea slab. Sunt in clasa a 11-a, toţi baietii arata mai bine ca mine. Ma simt complexat in fata lor, ei se imbraca cu haine mai stramte, si eu simt nevoia sa imi iau cate ceva pe corp dar arat foarte skinny si parca nu imi sta bine.
Ce sfaturi imi daţi ca sa ma ingras?
Ce vitamine sa iau? stiti pe cineva in cauza mea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Seepty a răspuns:

Mananca cat mai multa carne, oua, orez, chipsuri, mancare de la FastFood ele ingrasa foarte mult.

| Gefox a răspuns:

Nu trebuie sa te simti complexat! Asta este structura ta!
Incearca cu proteine daca vrei sa iei in greutate mai repede!

| Adda696 a răspuns:

Ai putea sa te consulti cu medicul de familie sau sa mergi la un nutritionist :*

| OoBunnyoO a răspuns:

Poti incerca sa te apuci de sport pentru a pune niste muschi pe tine.
Muschii vor arata mereu mai bine decat grasimea.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Gefox):

Vrei sa spui cu carbohidrati, nu cu proteine.

| CartoonN a răspuns:

Esti clasa a 11-a o sa ai timp sa iei in greutate, mai bine incearca sa mergi la sala.Iar cu hainele...ai o gama atat de diversificata din care poti sa alegi ceva cu care sa te simti bine imbracat incat deja asta nu mai e o problema.