| Torres92 a întrebat:

Suspect de Diabet tip 2?

Am avut ceva probleme cu digestia,si din auzite si ce am mai studiat pe net, am inteles ca stafidele fac bine digestie.
M am pus pe mancat stafide in fiecare zi
Mancam cam 600 Gr in 3-4 zile

o medie de 100-150 gr pe zi

timp de 2-3 saptamani

dau cifre cu aproximatie,ca nici eu nu mai stiu...

Mentionez ca am probleme cu digestia (constipatie,insomnii)

ultima data cand am pus stafide in gura,am simtit o durere de cap
mi am dat seama ca ceva nu e bine si am renuntat la ele

Simtomele pe care le am in prezent sunt:
cateodata dureri de cap,oboseala in maini si picioare, si mi s a intamplat intr o zi sa vad in ceata.

ceva curios, e ca nu am probleme cu bautul apei la nesfarsit si urinatul

aici mi se pare normal
Mai mentionez ca fac miscare in fiecare zi,(2x/saptamana fotbal cu prietenii)
Scuze pentru scrisul dezordonat...tongue MS!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dreamgirl94 a răspuns:

Diabetul e de foarte multe feluri..adica modul lui de manifestatie.tu nu ai insulina suficienta deci mancatul de stafide te putea baga direct in coma hiperglucidica.du-te urgent la doctor sa ti ia sange sa ti calculeze glicemia si pana atunci NU MAI MANCA NICIUN FRUCT si verifica eticheta fiecarui aliment consumat.fructele au fructoza care in ficat se transforma in glucoza

suntserios
| suntserios a răspuns:

E atat de simpul de depistat diabetul, o simpla analiza de sage... lasa presupunerile dupa ce ai citit pe net

| Torres92 explică (pentru dreamgirl94):

Am fost la medic, am facut o glicemie
si surpriza
76.5 pe nemancate...

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Dupa cele enumerate de tine, poate fi o cadere calciu/glicemie scazuta.
Cel mai indicat ar fi sa faci un set de analize..sange/urina/scaun/colesterol/glicemie etc..va sti medicul de familie ce sa iti scrie pe trimitere.
In urma analizelor, vei afla daca sunt ori ba probleme...
O zi frumoasa sa aihappy