| Cryssu95 a întrebat:

Thc-ul afecteaza intr-un fel sau altul hormonii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| HighByTheBeach a răspuns:

Buna.
Da, afecteaza! THC-ul afecteaza zonele cerebrale care controleaza hormonii sexului si cresterii. La barbati, aceasta poate scadea nivelul testosteronului. Ocazional, se observa cazuri de crestere a pieptului la barbati, crestere determinata de impactul chimic asupra sistemului hormonal.
Si la femei, THC-ul afecteaza aceleasi zone cerebrale. Astfel femeile in cauza vor avea menstruatii neregulate si hormonii lor sunt afectati, iar nivelul testosteronului creste.
Asa ca ai grija, te rog!

2 răspunsuri:
| Cryssu95 explică (pentru HighByTheBeach):

Trebuia sa ma interesez mai devreme. Adica stiam dar nu stiam exact in ce masura. mi-a dereglat menstruatia si imi cade parul foarte mult. La ginecolog am fost dar problema parului ramane. Ceva idei?

| HighByTheBeach a răspuns (pentru Cryssu95):

Eu zic sa te duci la medicul de familie, sa faci o consultatie deplina+ analize de sange. Poate ai deficit de vitamine si medicul iti va prescrie ceva.

Întrebări similare