Ai recomandarea unui medic nutritionist? daca NU: risti mult in privinta sanatatii. INCEARCA osalata delicioasa: Papadie (rucola cum ii spun corporeatistii) + loboda-alba +loboda rosie + morcov-ras + putin patrunjel + pasta de susan + stafide + ghimbir-confiat + zeama de lamaie. Pofta Buna.
Salata de rosii, castraveti, ceapa si ardei gras, sare si cateva picaturi de ulei. Mananci si plangi
Ton sau somon proaspat, taiat in felii subtiri (3-4 mm grosime), stropit cu zeama de lime (este mai acida decat cea de lamaie). Il lasi cam 10 minute (ai sa observi ca isi schimba culoare, devenind albicios, ca si cum ar fi fiert), pui sare, piper alb si un strop de ulei de masline si gata, pofta buna!
Intre raspunsul castigator si intrebarea ta s-a produs un mic scurt-circuit: In salata de boeuf...ce carne pui? Pentru ca este o salata cu carne. Aceea cum o prepari? Sufli peste carne pana ajunge la o temperatura interna de 74 grade?
Am folosit "pui" in sensul de a "pune", nu de carne de pui.
Iar salata de Boeuf in care carnea este inlocuita cu tofu nu mai este salata de Boeuf, este salata de tofu. Sau, salata.
Vroiam doar sa sugerez ca raspunsul castigator este eronat, pe langa faptul ca salata de Boeuf are inclus si procedeul de fierbere.
Asta cu tofu, mi-am amintit de ziua in care am vazut o tipa in fata mea intr-o shaormerie, explicandu-i clar vanzatorului ca ea vrea doar lipia, cartofii, varza si castravetii.
Iti recomand sa ingropi totul im pamant si sa pui multa sare si sa-i faci cruce sa-ti binecuvanteze zeii mancarea.
Loreta28 întreabă: