In timp ce bei dai cu apa ca sa nu te deshidratezi si a doua zi mananci gras sa iti pui ficatul in miscare
Mor pe astia cu zeama de nane si varza, cat timp bei, fa o pauza pentru a bea apa, apa plata isi face treaba la mine, nu da pe gat alcool ca disperatul, daca bei si apa nu o sa ai nimic, suc, cidru, ce vrei tu.
Sau, poate ai noroc sa nu te doara nimic, rar patesc sa ma doara capul dupa o betie buna
Zeama de varza sau muraturi este cea mai buna. Tu stii ca unii daca beau apa dupa o betie zdravana, risca sa faca mana a doua(este un fel de a spune). Adica se ametesc din nou. Nu prea ai experienta in domeniu.
Am si specificat ca nu bei ca disperatul alcool si dupa dai repede apa pe gat, o iei usor, in timp...
-Apa cat de multa
-Zeama de varza
-Bors de putina
-Limonada
-Suc de rosii
-O pastila Aspirina(asta face minuni)
Te invat eu ca eu sunt consumator de profestie
Mananci, bei, mananci bei in acelasi timp. Mereu trebuie sa ai ceva de mancare. Daca faci un gratar e bine sa-ti pastrezi o bucata doua pentru mai tarziu. Atunci cand bei nu te grabi, nu bea a saracie ca o sa te imbeti. Si cel mai important bea cu simt de raspundere. Eu daca nu vreau sa ma imbat, imi spun intr-una in mine " nu ma imbat asta seara " si fac in asa fel incat sa beau dar sa nu ma imbat prea rau. Iar daca prin absurd, a 2-a zi iti e rau. Mananca cevea de la frigider, mancarea rece stinge arsurile de stomac si ofera o senzatie placuta. Eu mananc iaurt natural cand sunt mahmur.
Chestie e că atunci când mă încălzesc și am un vibe bun nu mai țin cont când sunt cu prieteni
anonim_4396 întreabă: