Mor pe astia cu zeama de nane si varza, cat timp bei, fa o pauza pentru a bea apa, apa plata isi face treaba la mine, nu da pe gat alcool ca disperatul, daca bei si apa nu o sa ai nimic, suc, cidru, ce vrei tu.
Sau, poate ai noroc sa nu te doara nimic, rar patesc sa ma doara capul dupa o betie buna
Te invat eu ca eu sunt consumator de profestie
Mananci, bei, mananci bei in acelasi timp. Mereu trebuie sa ai ceva de mancare. Daca faci un gratar e bine sa-ti pastrezi o bucata doua pentru mai tarziu. Atunci cand bei nu te grabi, nu bea a saracie ca o sa te imbeti. Si cel mai important bea cu simt de raspundere. Eu daca nu vreau sa ma imbat, imi spun intr-una in mine " nu ma imbat asta seara " si fac in asa fel incat sa beau dar sa nu ma imbat prea rau. Iar daca prin absurd, a 2-a zi iti e rau. Mananca cevea de la frigider, mancarea rece stinge arsurile de stomac si ofera o senzatie placuta. Eu mananc iaurt natural cand sunt mahmur.
In timp ce bei dai cu apa ca sa nu te deshidratezi si a doua zi mananci gras sa iti pui ficatul in miscare
-Apa cat de multa
-Zeama de varza
-Bors de putina
-Limonada
-Suc de rosii
-O pastila Aspirina(asta face minuni)
Zeama de varza sau muraturi este cea mai buna. Tu stii ca unii daca beau apa dupa o betie zdravana, risca sa faca mana a doua(este un fel de a spune). Adica se ametesc din nou. Nu prea ai experienta in domeniu.
Am si specificat ca nu bei ca disperatul alcool si dupa dai repede apa pe gat, o iei usor, in timp...
Chestie e că atunci când mă încălzesc și am un vibe bun nu mai țin cont când sunt cu prieteni
anonim_4396 întreabă: