Bună,
Poate că doar te-ai înălţat.
Sau poate e de la haine.
Unele haine te fac să pari mai slabă.
Şi eu par slabă dacă port pantaloni strămpţi, negri (doar par )
Poate e datorită faptului că ceilalţi se uită mai atent la tine acum şi abia acum observă că eşti mai slabă decât îşi imaginau.
Eu cred că vine din interior, o fată fericită şi mândră de corpul ei, emite mereu senzaţia de frumuseţe, indiferent de statura, greutatea, aspectul ei.
Numai bine!
Greutatea ideala la femei se calculeaza astfel: din inaltimea in cm se scade 110, rezultand greutatea potrivita. La 158 de cm, greutatea ideala ar fi 48. Cat despre prima intrebare, de ce pari mai slaba, probabil e din cauza hainelor. Culorile inchise te fac sa pari mai slaba, la fel si blugii cu talie inalta sau cu elastan in compozitie, etc.
Pari mai slaba deoarece te-ai inaltat (presupun ) iar greutatea este normala pentru varsta si inaltimea ta si poti cauta daca nu ma crezi.
Funda?
Buna!
Nu, nu esti deloc slaba. Greutatea ta normala este de maxim 48 kg. Dar eu am 164 cm si 42kg si tot mi se pare ca sunt grasa. Deci, in opinia mea, e foarte bine ca ai slabit si ai arata superb daca ai mai slabi vreo 10 kg. Si poti sa ai mai multe kg decat par doar daca ai facut sport de performanta si ai muschi Bye! :*
Când am zis greutatea normală, nu m-am referit că vreau să fiu un schelete ambulant. Oricum, mulţumesc pentru răspuns.
Lumea e cam distorsionata in capul lor, daca te incadrezi aproape ca un model de pasarela e bine.
La 48 de kg nu esti schelete, esti normoponderala. Cauta pe net calculator de IMC (indicele masei corporale) si o sa iti rezulte acelasi lucru pe care l-am spus si eu. Daca te asteptai un raspuns gresit care sa nu te lezeze, trebuia sa precizezi. Toata lumea iti va raspunde la fel.
NU aşteptam niciun fel de răspuns. Poate unii îşi imaginează că arăt de vreo 100 kg, dar de fapt sunt destul de slabă în compaaţie cu kg care le am. Dacă mai slăbesc 5 kg maxim ajung să mi se vadă coastele mai tare decât mi se văd deja. Nu voiam să mi se calcuculeze greutatea ideală pentru ă nu vreau să ajung la ea. Eu pur şi simplu nu aş arăta bine mai slabă faţă de cum sunt acum. Vroiam doar o părere generală, dacă voi credeţi că este ceva exagerat.
Atunci nu trebuia sa intrebi daca greutatea e potrivita inaltimii.
Bună!
Ai greutate normală; iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 54, 1 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator
Totuşi, ai cu vreo 6 de kg peste greutatea IDEALĂ...
Chiar dacă ai greutate normală, te afli la limita superioară, spre "Supraponderal"!
Toate cele bune.
Mda. Si eu am patit-o, pofta de mancare mi s-a dus dracu(am suferit in dragoste xD) Ei bine, de la 102 ajunsesem pe la 95, acum vad ca de la 95 am urcat la 97, sper sa ajung iar la 102, nu prea imi place sa fiu slab, plus ca toate hainele numai sunt bune de mine, am 1, 85 aproape. Pari mai slaba poate ca din cauza unor haine, si eu cand lucram la fosta firma de paza artam foarte suplu, uniforma era neagra, aici e de fapt nu conteaza cum e, se vede in pozaFaza e ca negru te face mai slab si alte culori te arata cum esti.
anonim_4396 întreabă: