Dezinfecteaza-te bine cu apa oxigenta si rivanol. Eventual ai putea merge la spital pentru un antitetanos.
du repede pisica la veterinar sa nu turbeze! Din voi doi se pare ca tu esti mai expus la actiunea factorilor externi - tu ai iesit din apartamant, nu?
Sin pe mine ma musca destul de des , chiar daca ai crescut-o in apartament poti lua o multime de microbi tinand cant d faptul ca pisicile isi fac o gaura penteru a face nevoile si dupa o astupa si o mai si miros pe deasupra pentru a vedea daca mai miroase. trebuie sa te dezinfectezi intotdeauna dupa orice tip de muscatura. cu apa oxigenata sau alta substanta dezinfectanta, chiar spirt daca suporti durerea.
Da....ai grija poate are boala aia porcina...glumesc...nu are ce sa ti se intample...pe mine m-au muscat cateii mei...si nu am innebunit...sau poate au innebunit ei
Nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi... daca a fost crescuta in apartament fara a avea vreo infectie sau altceva atunci este bine
Buna! eu locuiesc la sat si m-a muscat o pisica dar era micuta nu devenise adult. Ar trebui sa imi fac griji/?