Daca m-as mentine pe la 16 Ani as arata bine? Desi EU vreau SA ajung la 40-45 kg
Abdomenul mare, ma refer la volum, nu la stratul de grasime, poate fi din cauza volumului mare de mancare pe care-l mananci. Cand vine vorba de slabit nu te lua dupa volumul abdomenului, mai ales dupa o masa copioasa. Eu unul zic ca ai slabit suficient.
Eu zic ca nu e ok sa slabesti atat, proportiile tale fiind bune.
Mananc 2 castroane de ciorba de zarzavat pe Zi SI niste fructe, Nu. Grasime pe abdomen dar îl am lat SI destul de mare ca volum (mi se vad coastele ) chi SI asa tot este mare, este normal?
Acum nu cunosc nicio boala de genul asta. Am mai vazut ceva de genul in Africa la copiii infometati, la culturistii profesionisti si la competitive-eater-i. Primul este caz de malnutritie, al doilea este fie de la volumul mare de mancare, fie de la hormonii de crestere bagati in ei, iar ultimul (mancatorul competitiv) este doar din cauza volumului mare de mancare. Ei ("mancatorii competitivi") se antreneaza cu orice inseamna volum mare de mancare: fructe, legume, chiar si apa (dar nu in exces, poate fi periculos).
https://www.youtube.com/watch?v=5XZv8kw4Nig&ab_channel=RandySantel&t=3m30s
Trebuie sa faci sport. Stii cum este cu ingrasatul si slabitul? Daca nu faci sport, tii doar regim, te ingrasi la burta si sabesti in alta parte, burta ramanand.
Mananca sanatos si fa sport. Dar nu numai alergari. In special pentru abdomen.