| TatSergiu a întrebat:

TPU! am mare nevoie de ajutorul vostru. deci am 12 ani.

am inaltimea de 152cm si am 64 de kilograme. am mare nevoie de voi faceti-mi un fel de dieta ceva ca sunt complexat de toata lumea si nu mai suport asa ceva

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| blueangel99 a răspuns:

Eşti cam grăsuţ(ă). Trebuia să ai 42 kg maxim (152-10-100=42)
Ce îţi sugerez eu este să faci mişcare de fiecare dată când ai ocazia. Poţi să ieşi prin parca cu role/bicicletă sau ce mai ai, sau să îţi iei o minge de basket şi să te joci când ai ocazia.

De asemenea, îţi sugerez să eviţi dulciurile, să excluzi fast-food-ul şi să consumi mai mult fructe şi legume.
La diete nu te poţi pune încă, pentru că eşti prea mic(ă).

În fine, sper să reuşeşti.
Baftă!

6 răspunsuri:
| ankybc a răspuns:

Trei mese regulate fara rontaieli intre si mult sport si cel mai important VOINTA. inceraca niste genoflexiuni crezi ca slabesti cu dieta? mai mult faci foamea.Intrecete cu tine zi ca poti sa faci 30 de genoflexiuni si tu reusesti sa faci 50 sa vezi ce multumit de tine o sa fii.

| TatSergiu explică (pentru blueangel99):

Parca mi-ai dat incredere in mine, si simt ca o sa pot sa o fac... mersi mult pentru sfaturi :*

| Scarlett011243 a răspuns:

Pai... In PRIMUL rand fa mult sport. mananca sanatos ( fructe legume ) cat mai multe nu mai manca multe mezeluri. (carne de porc. carne de vita.) iti recomand pieptul de pui este foarte bun pentru ca nu ingrasa pentru ca este carne slaba;
Fa abdomene multe pe zi bea multe lichide.
Sper ca te-am ajutat ( a da era sa uit)
Nu manca paste fainoase ( ingrasa foarte mult)
Incearca sa duci o viata sanatoasa si sa te mentii in forma!

| RoseH a răspuns:

Nu ai nevoie de o dieta.Incearca sa mananci mai putin si fara dulciuri si sa faci in fiecare seara gimnastica! Asta te poate ajuta.Si mai poti sa bei dimineata pe stomacul gol, cu o jum h inainte sa mananci apa caldutza cu lamai(o lamaie la 1 l apa.asa bea o cunostiinta si functioneaza...nu e prea usor dar merge)

| ell3ny a răspuns:

Te pot ajuta daca vrei cu adevaratwinking

| TatSergiu explică (pentru ell3ny):

Vreau... iti dau id pe privat big grin