Gaseste altceva sa-ti umple timpul, de exemplu iesi la plimbare, citesti o carte, mergi la sala sau unde faci un sport, sunt multe lucruri care se pot face...
Gandeste-te ca nu ai pc.Citeste o carte sau ajut-o pe mama ta la curatenie sau la treburile casei. Daca nici astea nu merg spune-i unuia dintre parinti sa-ti scoata cablul de la pc. Sper ca te-am ajutat!
Mergi la oftalmologie. Posibil sa ai nevoie de ochelari. Daca nu pentru dioptrii, macar cu protectie pentru calculator.
Si eu patesc cam asa, mereu cand stau pe scaun simt ca ametesc, si stau doar 4 sau 6 ore pe zi si nu stau intr-una sa zici ca stau 24 de ore, incearca sa renunti cateva zile la el si eu am renuntat o saptamana si iti spun ca ma simte-am mult mai bine
Uite, eu am miopia destul de mare si in ochelari am protectie pentru PC, pentru soare si vant etc... Incearca sa-ti faci ochelari cu protectie pentru PC, poate te va ajuta. Sunt sigura ca ai o gramada de talente, asa ca incearca sa-ti ocupi timpul facand ceea ce tu te pricepi mai bine. Insa n-ar fi rau sa te duci la un medic si sa spui exact ce ne-ai spus noua, el sigur o sa te ajute mai mult decat noi
Deci dacă ai miopie diacnosticată(de medic oftalmolog) nu este de la PC ci aşa te-ai născut.Cu miopia te nasti nu o faci pe parcurs.
Corecteaza-ti miopia cu ochelari sau lentile te sfatuiesti cu oftalomogul si restul stii si tu trebuie si odihna si pauza.
mxmsksionutz întreabă: